A komédia éve! 2012 - előadó-művészeti pályázat

A Puchner Birtok (Puchner Kastélyszálló**** és Reneszánsz Élménybirtok) pályázatot hirdet előadó-művészeti produkciók bemutatására, a 2012-es évben.

A 2012-es évet a komédiának szenteljük. Várunk minden olyan produkciót, amely szórakoztató hangvételű, humoros, kacagásra ingerlő és nem igényel komolyabb technikai feltételeket, ami akár szabadtéren vásári hangulatban, akár belső térben eljátszható. További műfaji vagy játékmódbeli megkötés nincs. Várunk akár vásári, akár népi komédiát, gyerekeknek szóló előadást, bábelőadást, felnőtt bábelőadást, bábkomédiát, zenés produkciót, csoportos vagy egyéni előadót. Nem zárkózunk el semmilyen számunkra újtól vagy ismeretlentől sem, amennyiben az megfelel az elvárásainknak. A produkciók maximális időtartama 70 perc lehet.

Előzetes jelentkezés határideje: 2011. december 31.


Előny, de nem feltétel ha a helyszín vagy témaválasztás alkalmazkodik középkori városunk környezetéhez, hangulatához.

Hogy mely produkciókat hívjuk meg, a jelentkezési határidő lejárta után, a beküldött felvételek alapján döntjük el. A kiválasztott produkciók a 2012-es évben, nyitvatartási napjainkon, előre egyeztetett időpontban közönségünk előtt kerülhetnek bemutatásra 2012. április 1. és augusztus 30. között. Egy társulat több produkcióval is jelentkezhet.

A Puchner Birtok vállalja a kiválasztott produkciók igazolt utazási költségét 30.000 forint összegig.
A nálunk bemutatott előadások közül a nyár végére kiválasztjuk a három legjobbat, melyeket újra meghívunk bemutatásra, egy nyár végére tervezett díjátadás keretében.

Helyszín:
A kiválasztott produkciók az előzetes bejáráson maguk választhatják ki a játékteret a 7,5 hektáros bikali birtokon belül. A helyszínről információ a www.elmenybirtok.hu internet címen és az alábbi névjegyen látható címeken található.

Díjazás:
A kiválasztott produkciókat három kategóriába soroljuk, mely kategóriákat a beérkezett pályázatok alapján határozunk meg. Minden kategóriában a három legjobb előadást a nyár végére jutalomban részesítjük, mely jutalmak a következők:
1. helyezett 300.000 Ft. melynek 50% készpénz jutalom, a másik 50%-a a Puchner Birtok szolgáltatásai közül szabadon választhatóan használható fel.
2. helyezett 200.000 Ft. melynek 50% készpénz jutalom, a másik 50%-a a Puchner Birtok szolgáltatásai közül szabadon választhatóan használható fel.
3. helyezett 100.000 Ft. melynek 50% készpénz jutalom, a másik 50%-a a Puchner Birtok szolgáltatásai közül szabadon választhatóan használható fel.

Elbírálás:
A beérkezett pályázatok meghívását és az itt bemutatásra került produkciók díjazását a Puchner Birtok saját hatáskörben szubjektíven bírálja el.

Jelentkezés:
Az előzetes jelentkezés feltétel, melyet e-mailben a kiraly.robert@elmenybirtok.hu címre kérünk, a mellékelt jelentkezési lap adatainak hiánytalan visszaküldésével. (A jelentkezési lap átmásolható.)

Az e-mail tárgya „Jelentkezés – A komédia éve 2012” legyen.

Az előzetes jelentkezés után, a megadott határidőn belül, postai vagy egyéb úton videó felvételt kérünk minden nevezett produkcióról értékelhető minőségben, szabvány DVD formátumban. A jelentkezés a videó felvétel beérkezésekor válik érvényessé. A felvétel mellé kérjük mellékelni a végleges jelentkezési lapot. A borítékon kérjük feltüntetni: „A komédia éve 2012”

Előzetesen jelentkezni a pályázat kiírásától számítva folyamatosan lehet, ám csak azokat a pályázatokat tekintjük érvényesnek, amelyeknek az előadásról készült felvételét a pályázati határidőn belül megkapjuk, és biztosítani tudjuk a kért technikai és tárgyi feltételeket.

A beküldött felvételeket megtartjuk a későbbi meghívás lehetőségét fenntartva, és harmadik félnek nem adjuk ki.

Kommunikáció:
A pályázókkal a továbbiakban az elsődleges kommunikáció e-mailben történik, a zökkenőmentes szervezés érdekében napi szinten kérünk válaszokat.

A jelentkezési lap letölthető innen: www.puchner.hu/index.php?kod=581&modul=menupontok

Előzetes jelentkezés határideje: 2011. december 31.

A videó felvétel beküldésének és a jelentkezés véglegesítésének határideje: 2012. február 5.
Jelentkezés és információ:
Király Róbert
e-mail: kiraly.robert@elmenybirtok.hu
telefon: +36 30 230 4553
Puchner Birtok, Bikal
7346 Bikal, Rákóczi u. 22.
Tel.: 06 72 459 546
Fax: 06 72 459 549

Web: www.elmenybirtok.hu,
www.puchner.hu
facebook.com/elmenybirtok
facebook.com/puchnerbirtok
GPS: 46.3318, 18.2852

forrás: sff.hu


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése