Az ENER-SUPPLY project videopályázata

Az ENER-SUPPLY projekt videopályázatot hirdet az energiahatékonyság és a megújuló energia felhasználásának népszerűsítésére. Az EU Dél- Kelet Európai Transznacionális Együttműködési Programja által finanszírozott projekt (http://www.ener-supply.eu) célja, hogy segítse a helyi és regionális önkormányzatokat az ésszerű energiagazdálkodásban, a megújuló energia beruházások tervezésében és a megújuló energia beruházások népszerűsítésében. A versenyben a projektben részt vevő országok - Albánia, Bosznia-Herzegovina, Bulgária, Görögország, Horvátország, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Magyarország, Olaszország, Románia, Szerbia és Szlovákia - lakosai vehetnek részt. 

Leadási határidő: 2011. december 30.

 
A pályázóktól az alábbi régiók energiahatékonyságával, megújuló energia felhasználásával és fenntartható fejlődésével kapcsolatos anyagot várunk:
Albánia: Korca
Bosznia-Hercegovina: Közép-boszniai kanton
Bulgária: Dobrich régió, Dobrich Önkormányzat, Dolni Chiflik, Beloslav
Horvátország: Split, Dalmácia megye, Medimurje megye, Labin
Görögország: Peloponnészosz külterülete
Magyarország: Közép-magyarországi régió
Olaszország: Potenzai agglomeráció
Románia: Ialomita megye, Dambovita megye
Szerbia: Vajdaság Tartomány
Szlovákia: Kassai agglomeráció
Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság: Ohrid, Skopje

A pályázóktól eredeti, színvonalas, saját munkával készített videokat várunk. A pályaművek hossza a résztvevők felsorolását is beleértve nem haladhatja meg a 1,5-3 percest. Alkotói közösségek is pályázhatnak.

A verseny első helyezettjével a projekt szerződést köt egy hosszabb film elkészítésére. A film költségeit a projekt fedezi, és a projekt gondoskodik a majdani film számos nemzetközi rendezvényen való bemutatásáról szerte Európában. Az első 20 helyezett elismerő oklevelet kap.

A pályázatokat 2011. október 14. és december 30. között lehet benyújtani. A videokat a http://www.youtube.com -on keresztül lehet feltölteni. A pályázat általános szabályairól és a pályázat benyújtásáról a http://ener-supply.eu/video-competition/index.php internetes címen lehet tájékozódni.

Kérjük, hogy a pályázattal kapcsolatos kérdéseket emailben az office@bsrec.bg címre küldjék.
Várjuk a gondolatébresztő pályaműveket, a pályázóknak pedig sok sikert kívánunk!

forrás: pafi.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése