Titkos küldetésre kémeket keresünk!

A James Bondok itt élnek közöttünk, nekünk pedig a legjobbakra van szükségünk!
Szereted a kihívásokat? Jó vagy kémkedésben? Van valaki, akiért bármit megtennél?

Az Orangeways karácsonyi manói értékes utakkal és ajándékokkal készültek, neked csak annyi a dolgod, hogy kikémkedd, a te szeretteid mire vágynak ezek közül karácsonyra, majd győzz meg minket egy üzenetben, hogy miért nekik kellene adnunk a felsorolt ajándékok egyikét.

Pályázati határidő: 2012. december 14.
Ajándékaink:
- páros bécsi retúrjegy,
- páros prágai retúrjegy,
- 1 üveg Goral Vodka

Figyeld a napi küldetéseket Facebook-on, ugyanis hetente plusz nyereményeket teszünk közzé, amikről csak ott olvashatsz!
Ne maradj le róla: facebook.com/orangeways

A pályázat menete

A pályázat benyújtásának módja: Maximum 1500 karakterből álló üzenet (fél A4-es oldal) elküldése az orangewaysjatek@gmail.com e-mail címre névvel, telefonszámmal, és a nyertesnek jelölt nevével, e-mail címével.

Küldd be nekünk a pályázat benyújtásának módja szerint a pályázatodat december 14-e éjfélig. Az addig beérkezett üzenetek közül a nyertes pályázatot december 17-én publikáljuk az Orangeways Facebook oldalán, kérés esetén név nélkül.

A levél tárgyában tüntesd fel: Titkos küldetés

Eredményhirdetés: december 17.

GY.I.K.:

Szervező által kiválasztott nyertesek pályázati anyagát a sorsolás után közzéteszi a Facebook.com/orangeways oldalon. A pályázati anyag beküldésével a Pályázó a bejegyzés publikálásának jogát átadja a Szervezők számára, akik a Pályázó adatait nem szolgáltatják ki harmadik személy részére. A nyertes nevét csak abban az esetben tünteti fel, amennyiben a Nyertes jóváhagyta nevének publikálását. A pályázati anyag beküldésével a Pályázó vállalja, hogy az Orangeways a levelet bármilyen online felületén közzéteheti.

A nyeremények nem átruházhatóak, csak a levélben megnevezett személy, esetleg meghaqtalmazott veheti át az Orangeways irodájában. Egy Pályázó csak egyszer indulhat a játékban.

A pályázat kiírói a változtatás jogát fenntartják. A pályázatból ki vannak zárva a pályázat szervezői, és azok hozzátartozói.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése