“Japanese Street Fashion” – fotópályázat


A HoldfényCon .hu és a ZebrArt Stúdió bemutatja közös pályázatát “JAPANESE STREET FASHION” – címmel

A téma A japán fiatalok utcai ábrázolása. Várunk mindennemű fotós alkotást, amely tükrözi a Japanese Street Fashion világát, a japán divat ruhakölteményeit (lehet Lolita, Visual Kei, Kogal, Ganguro,Dekora, Bosozoku, Kegadoru, Ero Kawaii, Sukeban és még számos stílus…) vagy a cosplay és cosplayer világot (anime, manga, original, comic, film, sci-fi, fantasy,…)


Pályázati határidő: 2012. november 18.

A címből következhet, használhatjátok a képszerkesztők adta lehetőségeket, de ne legyen a valóságtól messze! A lényeg, hogy kapjátok lencsevégre a pillanatot, vagy alkossatok egy képet, mely tükrözi a jelmezek korabeliségét, esetleg egy teljesen új meglátásmódot, legyen benne élet és fantázia!
A pályázat nyílt, a fényképeket kizárólag digitális formában (digitális, vagy digitalizált), az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni: fotopalyazat@holdfenycon.hu
A pályaműveket a kiírás napjától folyamatosan fogadjuk, a végső beküldési határidőig: 2012. November 18-ig.
Egy pályázó maximum három művel nevezhet, természetesen csak saját alkotásokkal, vagy formációkkal (fotós és képszerkesztő együttese).
A pályaműveknek adjatok címet, és várunk hozzá egy pár soros leírást, hogy mi ihlette a képet, vagy mit szeretnétek sugallni a fotóval.
A fényképek zsűrizése 2012. November 24-én A HoldfényCon és PlayIT rendezvényen (Millenáris „B” épületében ) A beküldési határidő után a beérkezett pályaművek előzsűrizésen esnek át, amely után a legjobbnak ítélt 50 kép kiállításra kerül a rendezvény galériáján. Ebből a legjobb 50 képből fog a zsűri választani egy előadás keretében, amit a pályázók megtekinthetnek a helyszínen.
Nyeremények:
Az első három helyezett nagyon értékes nyereményeket vihet haza!
Formai követelmények:
Fájl típusa JPEG, méret: hosszabbik oldal minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel.
A maximum méret nem haladhatja meg az 5MB-ot.
Szerzői Jogok:
A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályamunkákat (szerzővel, címmel ellátva), valamint a díjátadót, publikáljuk az internetes oldalunkon, és kiállítsuk a rendezvény ideje alatt. A pályázó a kép(ek) beküldésével kijelenti, hogy a fotó(kat) ő készítette és rendelkezik a közlés jogával beleértve a képen szereplő személy hozzájárulását l is . A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
Mindenkinek jó fotózást, kreatív szerkesztést és sikeres pályázást kíván a HoldfényTeam, a COSPLAYER.hu és a ZebrArt Stúdió!
További információ kérhető:
fotopalyazat@holdfenycon.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése