A saját farmom mindig zöldebb - workshop felhívás

Hogyan lehetne fellendíteni a mezőgazdaságot? Milyen a kifizetődő állattartás? Hogyan működhetne hatékonyan egy gazdaság? - workshopot hirdetett a VM VKSZI, jelentkezőket várunk!

"Saját farmom mindig zöldebb” címmel worshop-ot hirdet szakközépiskolai tanulók és felsőoktatási hallgatók részére a VM VKSZI a „Mire KAP-ható a városi ifjúság?” elnevezésű uniós pályázatának részeként. Egy kreatív feladat kapcsán minta-farmgazdaság éves tervét és vezetési, nemzetközi kapcsolatokkal, értékesítési oldalról is közelített működtetési anyagát várjuk bemutatni a pályázóktól.

A workshop-ra három fős csapatok jelentkezését várjuk régiós bontásban. A régiós szinten, a KAP témakörében megrendezésre kerülő konferenciák keretében a legjobb pályamunkát benyújtó csapatok lehetőséget kapnak arra, hogy személyesen is bemutassák gazdaságuk ötletét. A legjobb prezentáció jutalomban részesül.

A worshop célkitűzése a fiatalok pályán tartása, szakmaszeretetének megerősítése, a vidéki gazdálkodás szépségének és fenntarthatóságának felismerése, önálló illetve csoportos gazdálkodási, gyakorlati ismeretek bővítése, aktivitásuk serkentése.

A részletekről hamarosan a www.kap2011.eu weboldal Worshop menüpontjában található bővebb tájékoztatás, illetve az esetlegesen felmerülő kérdéseik feltehetők a workshop@kap2011.eu e-mail címen, ahová a pályamunkákat is várjuk.

Forrás: umvp.eu


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése