Dolgozni máshol is lehet - fotópályázat

A munka fogalma, a munkavégzés helye mindannyiunk számára mást jelent. A zajos, forgalmas, belvárosi kávézóktól kezdve, a lakásokból átalakított irodákon át, a parkoktól a könyvtárakig, az emberek a legkülönbözőbb helyeken képesek dolgozni.

Kíváncsiak vagyunk, Te hogyan látod, hol veszed észre a legmerészebb, legizgalmasabb helyeken, szituációkban dolgozó embereket! Figyeld meg a környezeted, engedd szabadjára a fantáziád és mutasd meg fotóddal, hogy hogyan lehet máshol dolgozni.

Pályázati határidő: 2013. január 27.

Díjazás

A beküldött munkákat szakmai zsűri fogja elbírálni. A legjobb 15 képet február 13-án ünnepélyes kiállításmegnyitón mutatjuk be, ahol a zsűri két díjat ad át:

A zsűri által legjobbnak ítélt fotóst 80.000 forinttal jutalmazzuk és egy önálló kiállítást bíztosítunk számára a KAPTÁRban.

A beérkezett fotókból szavazást is hirdetünk a facebookon, a pályázat közönségdíjasát – aki a legtöbb szavazatott kapta – 20.000 forinttal jutalmazzuk.

A háromfős zsűri tagjai: Barakonyi Szabolcs, az Index fotográfusa, Szalontai Ábel, fotográfus, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Fotográfia Tanszékének vezetője,egyetemi adjunktusa, illetve Végel Dániel, a HVG fotográfusa.

Pályázati feltételek

A pályázaton részt vehetnek profi és amatőr fotósok egyaránt, a nevezés díjtalan. A fotópályázat nyílt, a képeket digitális formában, minimum 5 millió pixeles felbontásban várjuk a hello@kaptarbudapest.hu e-mail címre 2013. január 27-ig. Egy pályázó akár több képpel is indulhat. A pályázatra határon túliak is nevezhetnek!

forrás: kulturpont.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése