pályázat az EASA workshopokon való részvételre

Az EASA Magyarország pályázatot hirdet építészhallgatók részére a 2012. 07. 16-29. között megrendezésre kerülő finn EASA workshopokon való részvételre. A rendezvényen Európa különböző országaiból mintegy 400 építészhallgató dolgozik együtt két héten át. Több mint 20 alkotóműhely közül választhatnak a hallgatók, amelyek között mind gyakorlati (építő), mind elméleti workshopok is megtalálhatóak. A részvételhez a jó angol nyelvtudás elengedhetetlen.



Pályázat:


Hova tűnik az elpocsékolt idő?

A pályázó feladata bemutatni, hogy hova tűnik el, mi történik az idővel, miután elpocsékoltuk azt. A hangsúly az elpocsékolt idő "utóéletén" van; hogy mi az elpocsékolt idő, azt a pályázó szubjektív megítélésére bízzuk.

Beadási határidő:

A pályamunkát legkésőbb 2011. március 29. (csütörtök) éjfélig kell elküldeni azeasa.hu@gmail.com címre. Majd ezt 2011. 03. 30-án (péntek) délután 17 órakor személyes prezentálás követi az Építész Szakkollégium műtermében /1117, Budapest, Bercsényi utca 28-30. IV. emelet/ egy építészekből álló zsűri előtt.
A prezentációnak műfaji vagy formai megkötése nincsen. A pályamű lehet rajz, fotó, előadás, videó, installáció vagy az előzőek tetszőleges kombinációja is. Az elbírálásnál a végigvitt gondolat és annak lényegre törő bemutatása a fontos.  

Eredményhirdetés:

A pályaművek bemutatását követően ötfős zsűri választja ki a nyertes pályázókat. Az eredményről minden pályázót e-mailben értesítünk.

Részvételi díj:

180 Euro, amely tartalmazza a szállást, az étkezést és a workshopon való részvételt. Az utazás költségeit a részvételi díj nem tartalmazza.

Információ: easa.hu@gmail.com

EASA WASTELANDS hivatalos honlapja: www.wastelands.fi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése