“Dreamworld – a képzelet világa” fotópályázat

A HoldfényCon és PlayIT! Bemutatja a ZebrArt Stúdió támogatásával:
“Dreamworld – a képzelet világa” című fotópályázatot.

A téma szabadon értelmezhető. Várunk mindennemű fotós alkotást, amely tükrözi a fantasyk és a képzelet világát. A címből következhet, hogy bátran használhatjátok a képszerkesztők adta lehetőségeket! A lényeg, hogy kapjátok lencsevégre a pillanatot, vagy alkossatok egy álombeli képet.

A pályázat nyílt, a fényképeket kizárólag digitális formában (digitális, vagy digitalizált), az alábbi e-mail címre kérjük beküldeni: fotopalyazat@holdfenycon.hu vagy a www.holdfenycon.hu oldalon a „Jelentkezés Versenyre” menüpont alatt lehet nevezni.

A pályaműveket a kiírás napjától folyamatosan fogadjuk, a végső beküldési határidőig: 2012. március 20. éjfélig.


Egy pályázó maximum három művel nevezhet, természetesen csak saját alkotásokkal, vagy formációkkal (fotós és képszerkesztő együttese).

A pályaműveknek adjatok címet, és várunk hozzá egy pár soros leírást, hogy mi ihlette a képet, vagy mit szeretnétek sugallni a fotóval.

A fényképek zsűrizése 2012. április 7-én fog történni, a PlayIT! – HoldfényCon rendezvényén a Millenáris B csarnokában. A beküldési határidő után a beérkezett pályaművek előzsűrizésen esnek át, amely után a legjobbnak ítélt 50 kép kiállításra kerül a rendezvény galériáján. Ebből a legjobb 50 képből fog a zsűri választani, egy előadás keretében, amit a pályázók megtekinthetnek a helyszínen.

Nyeremények:

helyezett: 100.000 Ft értékű ajándékcsomag
helyezett: 50.000 Ft értékű ajándékcsomag
helyezett: 25.000 Ft értékű ajándékcsomag

Formai követelmények:

Fájl típusa JPEG, méret: hosszabbik oldal minimum 1400 pixel, álló kép esetén minimum 1000 pixel.
A maximum méret nem haladhatja meg az 5MB-ot.

Szerzői Jogok:

A pályázaton résztvevők a pályamű(vek) beküldésével automatikusan elfogadják a kiírás feltételeit, és egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályamunkákat (szerzővel, címmel ellátva), valamint a díjátadót, publikáljuk az internetes oldalunkon, és kiállítsuk a rendezvény ideje alatt. A pályázó a kép(ek) beküldésével kijelenti, hogy a fotó(kat) ő készítette és rendelkezik a közlés jogával. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott kép(ek) elkészítésével és nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót, szerzőt terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Mindenkinek jó fotózást, kreatív szerkesztést és sikeres pályázást kíván a PlayIT! a HoldfényCon és a ZebrArt Stúdió!

További információ kérhető: fotopalyazat@holdfenycon.hu

forrás: fotopalyazat.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése