A lehetséges lehetetlen – Fotópályázat

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete „A lehetséges lehetetlen” címmel országos fotópályázatot ír ki.

A pályázat célja:
Egyesületünk egyik legfontosabb feladata a társadalmi szemléletformálás, azaz, hogy felhívjuk a figyelmet a fogyatékkal élőkben rejlő értékekre. Ezzel a pályázattal is azt szeretnénk elérni, hogy az amatőr fotósok által készített pillanatképeken keresztül az egészségesek kicsit közelebb kerüljenek fogyatékkal élő társaikhoz, és felismerjék, hogy ezek az emberek sokszor lehetetlennek hitt dolgokat képesek véghezvinni.

A pályaművek:
Olyan címmel vagy mottóval ellátott pillanatképeket várunk, melyen a pályázók különböző élethelyzeteket örökítenek meg, ahol egy vagy több fogyatékkal élő ember végez valamilyen, az egészségesek által lehetetlennek hitt tevékenységet.

Így például kiváló fotótéma lehet egy fogyatékkal élő sportoló, művész, diák, szülő vagy a társadalom aktív tagjaként dolgozó szakember.

A fényképeket 2012. március 1. és 2012. augusztus 31. között folyamatosan várjuk.


Fontos, hogy a pályaműveket a személyiségi jogok figyelembevételével készítsék el, azaz minden esetben kérjék ki a fotóalanyok engedélyét.

A pályázók köre:
Pályázhat minden magyarországi és határainkon kívül élő amatőr fotós.

A nevezéshez a pályázónak nem kell mást tennie, mint:
- elküldeni a kitöltött pályázati adatlapot és a címmel / mottóval ellátott pályaművet a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének e-mail címére (info@vakegy.hu).”jpg” formátumban, minimum: 600* ”x” pixel felbontásban, maximum 10 MB méretben.
- Egy pályázó csak egy képpel pályázhat.

A beküldéssel egyidejűleg a pályázó elismeri, hogy a beküldött kép a saját tulajdona és beleegyezik, hogy a Vakok és Gyengénlátók Sz-Sz-B. Megyei Egyesülete későbbi szemléletformáló projektjeinél azt illusztrációként felhasználhassa.

A képeket a beérkezést követően címmel / mottóval és a pályázó nevével együtt azonnal feltöltjük az egyesület facebook oldalára, ahol bárki megtekintheti és értékelheti őket.

Értékelés:
A beérkezett pályaműveket egyrészről a közönség fogja értékelni, hiszen a legtöbb like-ot begyűjtő pályázó fogja megkapni a szponzoraink által felajánlott értékes tárgynyeremények közül az első helyezettnek járó jutalmat.

A képek közül a szakmai zsűri további két személyt díjaz.

A pályázat határideje:
A fényképeket 2012. március 1. és 2012. augusztus 31. között folyamatosan várjuk.
2012. augusztus 31. éjfélkor a facebook oldalon lezárjuk a szavazást, és közzétesszük a nyertesek listáját.

Kötelező melléklet:
A pályázók a pályaművekkel egy e-mailben kötelesek egyesületünknek elküldeni a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot, melyet letölthetnek az egyesület honlapjáról (www.vakegy.hu).
A pályázattal kapcsolatban további információ kérhető a Vakok és Gyengénlátók Sz-Sz-B. Megyei

Egyesületének alábbi elérhetőségein:
Cím: 4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. 2. emelet 215-216
Tel/fax: 42 407 486
Mobil: 06 30 / 373-1380

Email: info@vakegy.hu; vakegy@upcmail.hu
Honlap: www.vakegy.hu

forrás: palyazatmenedzser.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése