BALATON GYEREKSZEMMEL

A Like Hotel Balaton és a FutureMarket.hu közös rajzpályázata gyermekeknek - "Tervezz, alkoss, gazdagíts!"

A pályázat elbírálási és értesítési határideje: 2013. június.1. 17 óra





Szeretsz rajzolni? Imádod a Balatont? Vonzanak a közösségi oldalak? Már most arról álmodozol, hogy hol töltöd majd a nyarat?
Csupán rajtad áll, hogy mindaz, amire vágysz, a Tiéd legyen!

A Like Hotel Balaton és a Future Market.hu rajzpályázatot hirdet 6 és 14 év közötti gyermekek számára, melynek témája a Balaton. Mondd el, mutasd meg a saját magad által készített kép segítségével, Te miért szereted a magyar tengert! Engedd szabadjára fantáziádat, merd megálmodni, s aztán papírra vetni mindazt, ami benned él! Homokvár? Strand? Fagylalt? Lángos? Óriáscsúszda? Játék és nevetés? Csak Te, a Balaton, a család és az önfeledt pihenés! Vajon hogyan képzeled el? Mi jelenti számodra a Balaton lényegét?

Nevezési feltételek: A pályázatra A/4-es rajz – illetve kartonpapíron - technikai megkötés nélkül – készített rajzok adhatók be. Egy pályázó maximum 3 alkotással indulhat.
A rajzpályázat két részből áll, egy pályázati, majd pedig egy azt követő szavazati körből. Az alkotások beérkezése után kezdetét veszi a 12 legjobb pályamű kiválasztása. A kiválasztás folyamata a Facebook közösségi felületen történik, ahol akár naponta lehet szavazni egy-egy beküldött alkotásra.

Pályázatok beküldése: A pályázatok elektronikus és postai úton egyaránt benyújthatók.

Postai Leadás: A postai úton érkező alkotásokat a The FutureMarket.hu Kreatív Stratégiai Partner tölti fel a pályázat hivatalos weboldalára illetve Facebook oldalára, és szintén az Ügynökség indítja el ezen pályaművek szavazását. Kérjük a jelentkezési adatlapot is csatolni az A4-es méretű rajzok mellett!

Postázási cím: FutureMarket.hu, 7621 Pécs, Rákóczi út 46. fsz. 27.

​Elektronikus Leadás: Az elektronikus regisztráció és képfeltöltés a rajzpalyazat.likehotel.hu vagy www.futuremarket.hu/rajzpályázat weboldalon keresztül történik. Ebben az esetben a résztvevők elfogadják az internetes pályázás feltételeit és kijelentik, hogy azt magukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.

Itt nyilatkoznak arról is a pályázati feltételek elfogadásával, hogy a nevezés szülői hozzájárulással és felügyelettel történt.
A regisztrációhoz a szülő e-mailcímének megadása szükséges, mely címre egy aktiváló kódot küldünk, annak megerősítése nélkül a regisztráció érvénytelen!
További részletek az online regisztrálásról

A pályázat díjazása

​A győztes alkotás készítője egy két szülő és két gyermek számára szóló, 4 napos (3 éjszakás) nyaralást tudhat magáénak balatoni panorámás, erkélyes szobával, reggelivel és strandbelépővel a vonyarcvashegyi Like Hotel Balatonba; mely 2013 június 15 és 2013 július 15 közötti időszakban vehető igénybe. A nyaralással kapcsolatos részleteket a nyertessel és családjával külön egyeztetjük. A család emellett részt vehet egy naplementés vitorlázáson, valamint egy családi portfólió fotózáson Pálfi Sándor fényképész jóvoltából.

A 12 legsikeresebb és legkedveltebb alkotásból kiállítást szervezünk, melyet 2013 júliusa és augusztusa között lehet megtekinteni a vonyarcvashegyi Like Hotel Balaton aulájában. A kiállítás megnyitójáról külön értesítjük a pályázókat!

A pályázat elbírálási és értesítési határideje: 2013. június.1. 17 óra
A nyertes pályázókat e-mailben és telefonon értesítjük.

További, részletes felvilágosítás a + 36 72 / 585-424 számon, valamint a fashion@futuremarket.hu e-mail címen kérhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése