Az éjszaka fényei – fotópályázat

Olyan éjszakai képeket várunk, ahol a mesterséges fény jelenléte hangsúlyos, akár eszközként, akár mint tárgy jelenik meg nyílt térben. Kötetlen témaválasztásban lehet gondolkodni, a szubjektív dokumentarista fotóktól a konceptuális fotókig.

Nevezni lehet 2012-ben készült saját, digitális vagy digitalizált képpel, színes és fekete-fehér képekkel. 5 képből álló fotó esszével vagy 3 szóló képpel. Nem lehet nevezni 2012-nél régebbi vagy már pályázaton nyert képekkel, illetve nem jogtiszta képpel.

Pályázati határidő:
2012. szeptember 9. vasárnap éjfél

Eredményhirdetés és díjátadás:
2012. szeptember 14. péntek este Budapesten – részletek hamarosan

Ha díjazott leszel rögtön egy kiállítással is büszkélkedhetsz, mert a nyertes képek 1 hónapig a Castro Bisztróban lesznek láthatók. (Bp. VII. Madách tér 3.)

Két kategóriában várjuk a képeket:
amatőr és profi

Díjak amatőr és profi kategóriában:
1. díj: 1-1 db Panasonic DMC-GF5KEG-K vörös digitális fényképezőgép
2. díj: 1-1 db Led Lenser X21 lámpa
3. díj: 2 x 3 nap 2 éjszaka Prágában 1 fő részére szállással, félpanzióval (utazás egyénileg)

Formai paraméterek:
fájl típusa: JPG, JPEG
méret: hosszabbik oldal minimum 1400 pixel, maximális méret hosszabbik oldala 2560 pixel, maximális kép méret 3MB lehet. Megengedett utómunkák kizárólag az árnyalat terjedelemre, kép kivágásra, és színes kép fekete-fehérre váltására vonatkozik. Más szerkesztés alkalmazása kizáró tényező.

Digitális képeket az ejszakafenyei@kapacitas.hu email címre várjuk. Az e-mailben szerepeljen az alkotó neve, értesítési telefonszáma és a nevezési kategória: amatőr vagy profi. Fotóesszék és szóló képek esetében is a képeket névvel és sorszámmal kérjük beküldeni.

A képek publikációjával kapcsolatos jogi felelősséget nem vállalunk. A díjazott képeket kiállítjuk 1 hónapig a Castro Bisztróban (1075 Bp. Madách tér.3.). A kiállításra szánt képek nagyítási költségét a szervező cég (Kapacitás Kft.) finanszírozza. A díjazott képeket a szervező egy éven belül magyarországi kampányok esetén kereskedelmi partnereinél marketing célokra illetve belső vállalati anyagokban, prezentációkban illusztrációként használhatja fel a szerző feltüntetésével. Értékesítésre nem kerülnek a fotográfiák, képek jogai fölött a szerző diszponál. A pályázó de nem díjazott képeket az alkotók az alábbi címen vehetik vissza 2012 szeptember 30-ig, a digitális képeket pedig 5 napon belül töröljük a szerverről. (Kapacitás Kft. 1115 Bp., Szentpétery u. 24-26.)

Szervezők a változtatások jogát fenntartják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése