Petzl RocTrip fotópályázat

Nyerj utazást a Petzl RocTrip-re Argentínába!
Egy különleges mászóútra vágysz? Szeretnél egy eddig ismeretlen, vad és érintetlen helyen sziklát mászni? Akkor ott a helyed a Piedra Parada-ban, Argentínában megrendezésre kerülő Petzl RocTrip-en! És hogy ez ne csak egy álom legyen, indulj el fotópályázatunkon és nyerd meg főnyereményünket, egy all inkluzív utat Argentínába a Petzl RocTrip-re, vagy az értékes The North Face ajándékcsomagot!


Pályázati határidő:
2012. szeptember 14, 12:00 óra

A részvételhez nem szükséges Facebook regisztrációval rendelkezni.

A FOTÓPÁLYÁZATRÓL

Nevezz egy (csakis egy darab) saját készítésű fotót sziklamászás/hegymászás témában 2012. szeptember 14-én 12:00 óráig és máris jó eséllyel indulsz a fődíjért. Hívd meg barátaidat, hogy szavazzanak a fotódra, oszd meg fotódat a faladon és küldd el ismerőseidnek e-mailben. Így többen értesülnek róla, hogy számítassz a szavazataikra és nagyobb eséllyel indulhatsz a 2. díjért.

A NYEREMÉNY

1. díj: Utazás Argentínába a Petzl RocTrip-re.
A fődíj nyertesét egy 2 fős zsűri bírálja majd el az online szavazatoktól függetlenül. Ők választják ki az általuk legjobbnak ítélt fotót, azt az egy szerencsés mászót, akit kiutaztatunk Argetínába, hogy résztvegyen a 2012-es Petzl RocTrip-en.

A nyeremény tartalmazza:

- a return repülőjegyet Magyarországról Esqueselbe (Argetínába). Az odaút várható időpontja 2012. november 18., a visszaúté 2012. november 27. (Az időpontok a rendelkezésre álló repülőjegyek függvényében változhatnak.)
- a transzfert Esqueselből Piedra Parada-ba
- az étkezést
- az utasbiztosítást
- egy szabadon választható Petzl mászósisakot

A ZSŰRI TAGJAI:

Szendrő Szabolcs
Kollmann András

2. díj:
1db értékes The North Face ajándékcsomag
A 2. díjat a fotópályázat Facebook oldalán legtöbb szavazatot gyüjtő fotós nyeri. Hívd meg barátaidat, hogy szavazzanak a fotódra, oszd meg fotódat a faladon és küldd el ismerőseidnek e-mailben. Így többen értesülnek róla, hogy számítassz a szavazataikra és nagyobb eséllyel indulhatsz a 2. díjért. A fotókra bárki szavazhat, minden fotóra egyszer. A résztvevők is leadhatják kedvenc fotóikra szavazataikat.

A HELYSZÍNRŐL

Piedra Parada vad, civilizációtól érintetlen hely Argentína szívében, a Chubut-folyó partján. A 2012-es Petzl RocTrip helyszínét egy 30 kilométer széles ősi vulkán hozta létre, mely egy hatalmas vízzel teli krátert hozott létre. Később a krátert a Chubut-folyó kezdte birtokba venni, előre törve völgyet majd kanyont hozott létre, csak a legkeményebb sziklák tudtak neki ellenállni. Egyes sziklák különféle nagyságú ” lyukakkal tűzdeltek, mintha egy világháborús sorozattűz áldozatai lennének. Ez a hely kétségtelenül jól tartja majd a mászókat… A Petzl csapata több, mint 200 új utat épített ki, melyek a novemberben megrendezésre kerülő Petzl RocTrip mászótalálkozón debütálnak. La Piedra Parada déli fekvéső sziklafalain egy sor mennyei sportmászóút született (mind árnyékosak, hisz ez a déli félteke). Számos út a La Buitrera-kanyon két oldalán található, hogy mindenki kedvére választhasson a napos vagy árnyékos oldal közül. Az innen elágazó kisebb kanyonokban további mászóutak találhatók. Repedésekben, valamint hatalmas tornyokon többkötélhosszas utak kínálnak vad mászókalandot. A teljes RocTrip 2012 részletei elérhetők a Petzl oldalán itt.

link:
https://www.facebook.com/outdoorklub/app_515417298474586

forrás: fotopalyazat.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése