Építsünk menhelyet a Buksikért!

Szervezetünk több mint 9 hónapja működteti, önkéntes alapon Balmazújvároson elhelyezkedő menhelyét. A több mint 9 hónap alatt közel 130 kutyusnak tudtunk biztos menedéket nyújtani. A telephely adottságai embert próbálóak, csak néhányat említve a sok közül: áram nincs, kennelsor csak egy van, másik két régi omladozó épületben vannak még elhelyezve kutyusaink. 

A pályázat célja, a menhely állapotának javítása, kennelek, emberi és állatok tartására alkalmasabb építmények létrehozásával.

Határidő: 2011. október 31.


Pályázat címe: Építsünk menhelyet a Buksikért!
Kiíró: Balmazújvárosi Kutya- és Ideiglenes Állatotthon Egyesület

Érvényes: 2011.10.31.
Pályázók köre: építkezési kis- és nagy vállalkozások, magánszemélyek csoportokba szerveződve
Pályázat teljesítése: 2011.11.01-2011.11.30. között

Szervezetünk a XXI. században talán egyedülálló módon, teljes mértékben önkéntes alapon kezdte el tevékenységét egy olyan fajsúlyos szakterületen, mely Magyarországon még továbbra is megoldásra vár; s ez nem más mint az állatvédelem, s ezen belül a hontalanná vált ebek ellátása, befogadása, új vagy régi gazdijához való jutásuk esélyének növelése. A társadalmi szerepvállalás kiemelkedő jelentőséggel bír a mai hazai állatvédelemben, melyre jelen pályázati kiírásunkkal hívjuk fel a figyelmet.

Rendelkezésre álló forrás
A szervezetnek nincsen forrása a megnevezett munkálatokra.
B. PÁLYÁZÓK KÖRE
Várjuk jelen pályázatra kis- és közép vállalkozások, magánszemélyek csoportjainak jelentkezését, melyek a menhely építési munkálatait társadalmi szerepvállalásukkal összeegyeztetve vállalják díjmentesen.

C. PÁLYÁZAT TARTALMA
Támogatható tevékenységek köre
Kennelsorok, szükséges szociális, rehabilitációs helyiségek építése:
- méretek: 2,5mx2,5m magassága 2 m
- alapanyagok: rácshálók, zártszelvények, alap betonozás, épület bontása
- új épületek építése

Projekt területi korlátozása
Megvalósítás helyszíne: Magyarország, Hajdú-Bihar Megye, Balmazújváros
Pályázók jelentkezését az ország bármely területéről várunk.

D. PÉNZÜGYI FELTÉTELEK ÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSOK
Nem releváns.

E. KIVÁLASZTÁSI KRITÉRIUMOK
Fontos pályázati kiírásunk alapján a megfelelő motiváció és elkötelezettség az állatvédelem iránt, melyet a pályázók motivációs levelükben foglalhatják össze.

F. ADMINISZTRATÍV INFORMÁCIÓK
A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje
A pályázatot 2 példányban (1 eredeti és 1 másolat), valamint további 1 elektronikus példányban (kizárólag CD lemezen, csak olvasható és nem szerkeszthető file formátumban kell megadni pl. *.pdf), zárt csomagolásban, kézbesítő útján vagy személyesen a következő címre kell beküldeni:

Balmazújvárosi Kutya- és Ideiglenes Állatotthon Egyesület
Jelige: Építsünk menhelyet a Buksikért!
4060 Balmazújváros, Batthyány u. 48.

A pályázat eredeti és másolati példányait külön-külön csomagolásban kell benyújtani.
Kérjük, hogy a csomagoláson és a CD lemez tokján tüntesse fel a Pályázati Felhívás jeligéjét, a pályázó nevét és címét, a pályázat címét. Kérjük, ellenőrizze a kitöltött adatokat, illetve győződjön meg a kitöltés sikerességéről, az adathordozó épségéről!
A nyomtatott és elektronikus formában benyújtott ütemterv és a mellékletekben található eltérés esetén a nyomtatott és cégszerűen aláírt példány tekintendő hitelesnek, azzal, hogy a nyomtatott és az elektronikus formájú projekt adatlap, és a mellékletek megegyezőségéről a pályázó köteles gondoskodni.

A pályázatok benyújtása
Pályázatok tartalmi követelményei:
- motivációs levél
- cég, csoport bemutatkozó levele
- építkezési ütemterv 2011.11.01-2011.11.30. közötti időszakra, melyben tetszőleges számú felépítmény létrehozására van lehetőség

Várjuk szeretettel a pályázók megtisztelő jelentkezését.

Bővebb információt a http://www.facebook.hu/buksiegyesulet, valamint a http://www.buksiegyesulet.hu honlapokon kaphatnak szervezetünkről.


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése