Alkotói pályázat - hulladékból

Kreatív alkotói pályázatot hirdet a Harmónium Egyesület "Alkoss valamit hulladékból!" címmel.

Az alkotások alapanyaga bármi lehet, ami másodnyersanyag, vagy hulladék. Az alkotások témája, funkciója is tetszőleges. Magánszemélyek pályázhatnak, kiemelten a 6-18 éves korosztály.

A pályázat célja a lakossági hulladékcsökkentés elősegítése, illetve a tudatosabb vásárlásra és energiafogyasztásra irányítani a figyelmet. Maga a pályázat is ökotudatosan valósul meg, mivel az elkészített alkotásokról elegendő csupán egy fotó eljuttatása a kiíróhoz.


Leadási határidő: 2011. december 10.


A nevezés módja: A http://www.aprolepes.hu oldalon a bejelentkezés után a Pályázat menüpontban van lehetőség az alkotások feltöltésére. Egy pályázó korlátlan számú pályázatot nyújthat be egyesével más-más címet adva az alkotásoknak. A pályázat során szükséges megadni a felületen az alkotás címét és alapanyagát.

Az alkotások elküldhetők a fenti megkötések mellett a palyazat@aprolepes.hu címre is. Ebben az esetben a levélben szükséges megadni az életkort is!

Valamennyi alkotás elérhető lesz a http://www.aprolepes.hu/galeria oldalon, ahol az alkotások értékelésére is lehetőség nyílik a nagyközönség számára.


Pályázati határidő: 2011. 12. 10.
Döntés: 1012. 01. 08.

A legsikeresebb alkotásokat a zsűri döntése alapján egy győri kiállításon mutatjuk be, valamint a zsűri dönt az első három fődíjasról, illetve a weblap látogatói a közönségdíjról!

Fődíj: Megmentheted a Földet!
Egyéb díjak: részvétel a győri kiállításon (útiköltség fedezésével), ökotudatos ajándékok, ökodesign tárgyak.
További részletek a http://www.aprolepes.hu oldalon találhatók.
További információ a palyazat@aprolepes.hu címen kérhető, vagy a kiírónál közvetlenül: Harmónium Egyesület, Tel.: 06-1-2103090


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése