Fotó-, videó-, rajz-, vers- és mesepályázat diákoknak

Diák vagy és érdekel a természet? Ismersz olyan helyi természeti területet, amit szívesen látogatsz meg? Szeretsz biciklizni, kenuzni, lovagolni, sétálni, kirándulni, piknikezni szabadban? Emellett szeretsz fényképezni vagy rajzolni, esetleg verset vagy mesét írni, videót készíteni? Akkor ez a felhívás neked szól, pályázz nálunk, játssz velünk és nyerj vele értékes ajándékokat!

Pályázati határidő: 2012 október 31.

A fotó, videó, rajz, vers, vagy mese pályaműveket 2012. 06. 01-től folyamatosan lehet feltölteni honlapunkon egészen 2012. 10. 31-ig!

A nyeremények igencsak értékesek: mindegyik művészeti kategóriában három-három helyezést és egy-egy különdíjat adunk, kategóriánként 75 000 Ft összértékben jutalmazva a nyerteseket. Az ajándékcsomagokban könyvek, kozmetikumok, játékok, ajándék- és használati tárgyak, biciklis felszerelések kapnak majd helyet.
Ismerd meg kampányunk célját honlapunkon, nézd át kiadványunkat, olvasd el pályázati feltételeinket, majd ezek után készítsd el pályaművedet, amelyet Pályaművek feltöltése menüponton tudsz részünkre elküldeni.
Ne felejtsd el azt sem, hogy csak azok vesznek részt a versenyben és részesülhetnek díjazásban, akik totónkat is kitöltik! A totó helyes kitöltői (függetlenül attól, hogy a pályaművük nyert-e vagy sem) sorsoláson vesznek részt, amelyen kerékpárt, fényképezőt és ajándékcsomagot lehet nyerni.


Bővebben: http://www.igyleszkerekavilag.hu/

forrás: sff.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése