Pályázat informatikai eszközökre

Pályázat informatikai eszközökre: számítógépek, tablet pc-k, multifunkciós  nyomtatók

A TRD Inno Technológiai Kutató és Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű számítógép, tablet pc, multifunkciós nyomtató eszköz ingyenes kiosztására.

A MORGONCOK Alapítvány a támogatásából mesekönyveket és kórházi festményeket készít

Az alapítvány tevékenységéről bővebb információk a www.morgoncok.hu weboldalon, ill. az alábbi videón: http://www.youtube.com/watch?v=OEiOBlxm-mg

Pályázati határidő:
2012. december 20.

A pályázat részvételi feltétele:

A Morgoncok Gyermekajándékozási Alapítvány 4000 Ft-tal történő támogatása, mely összeget a Morgoncok Alapítvány Raiffeisen Bank Szeged 12067008-01126856-00100004 számlájára kérünk átutalni.

A megjegyzés rovatban feltüntetve: Támogatás.

A pályázaton csak a 2012. augusztus 1. utáni támogatásokat tudjuk figyelembe venni.

Amennyiben az átutalás problémába ütközik, bármelyik Raiffeisen Bankfiókban befizethető az összeg az alapítvány számlájára a Morgoncok Alapítvány 6700-A02PVS-001 bankon belüli számlaszámra, vagy rózsaszínű postai csekken elküldhető a Morgoncok Alapítvány 6721 Szeged, Háló u. 8. levelezési címre.

1. Számítógépek: használtak, Pentium 4 és Core duo típusúak, különböző teljesítményűek. Teljes konfigurációban kerülnek kiosztásra: egér, billentyűzet, monitor, kábelek, stb.

2. Multifunkciós eszközök (másolók, szkennelők, nyomtatók): HP típusú újak

3. Tablet pc-k, újak: Apad 7 tip. 8650 replacement tablet pc, android operációs rendszerrel, 4GB, 256, kamera, wifi. Ha a felajánlónál a pályázati idő alatt típuscsere történik, a korszerűbb kerül kiosztásra.

Az új számítógépeken a gyártó által telepített Android operációs rendszer fut. A használt gépekre magyar nyelvű operációs rendszert (Ubuntu Linux) és irodai programcsomagot telepítettünk, így azok még hosszú évekig képesek az irodai feladatok tökéletes ellátására, mindemellett alkalmasak Windows operációs rendszerek futtatására is. Az új eszközökre 1 év gyártói garancia érvényes.

Egy pályázatban minden eszközből max. 2 db. pályázható.

A pályázat elérhetősége: http://www.pife.org
 
A pályázat postára adási határideje: 2012. december 20.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése