Tervezz grafikát laptop táskához!

A ZsurigoWorks egyedi termékek boltjának felhívása alkotók, művészek, grafikusok, kreatívok részére.

Várjuk a legkreatívabb grafikát az általunk tervezett laptop táskákhoz!

A tervezéshez mi biztosítjuk az alap táskának a grafikai tervét, ehhez Neked már csak egy saját grafikát kell elkészítened, olyat, ami kommunikál, egyedi és ütős. Az alkotás módját szabadon megválaszthatod.

Május 18.-ig az üzletünkbe betérő látogatók és vásárlók írásban, kérdőív formájában valamint a Facebook oldalunkat kedvelők „lájk” formájában szavazhatnak a kész tervekre. A legtöbb szavazatot kapott három grafikát, speciális anyagra kinyomtatjuk, és saját költségünkön elkészítjük belőle a kész laptop táskákat. A táskák prototípusát átadjuk a nyerteseknek az eredményhirdető ünnepségen, majd ezt követően üzletünkben, illetve a web shopunkban értékesítjük.

Pályázati határidő:
2012. április 30.

Fődíj: Az első három legtöbb szavazatot elért művésszel hosszú távú alkotói szerződést kötünk és a táskák eladásából befolyó összegből részesülnek. Ezzel egy folyamatos, tartós együttműködést biztosítunk
alkotók, művészek, grafikusok, kreatívok részére. 


A pályázat célja:
Olyan alkotóknak, művészeknek, grafikusoknak, kreatívoknak teret adni a magyar egyedi termékek piacán, akik eredeti, vonzó, mindemellett eladható alkotásokat készítenek magas színvonalon. Mind a hazai, mind a külföldi vásárlók és a Facebook közönség pozitív bírálata alapján pedig a termékek bekerülhetnek a ZsurigoWorks üzleteinek állandó kínálatába.

Ki jelentkezhet?
Aki úgy érzi, hogy alkotásával büszkén megjelenhet a magyar piacon. Aki a leírtak szerint megfelelő módon és időben jelentkezik, elkészíti és beküldi az alkotását.

Mivel jelentkezhet? A pályázati anyagok versenyeztetését követően a nyertes alkotások nyomtatásra kerülnek, ezért fontos, hogy a terveknek megfelelően készüljenek a képekből nyomtatásra alkalmas verziók is!

A kép file-ok esetében bármilyen képformátumban elfogadjuk az anyagot, a 40 cm ­x 30 cm fekvő mérethez tartozó 250 dpi-s felbontásban.
Vektoros file esetében .ai, vagy .pdf kiterjesztésű file-okat tudunk elfogadni.
Fontos tudni, hogy azokat a műveket nem áll módunkban elfogadni, amik emberi, etnikai, vallási jogokat, valamit a jó ízlést sértik.

Jelentkezés módja:
A jelentkezési lap kitöltése és a kész grafika elküldése a ZsurigoWorks Kft. részére 2012. április 30-ig a zsurigoworks@hotmail.com email címre.
A ZsurigoWorks Kft. úgy tudja befogadni a nyertes alkotókat már meglévő alkotói közé, hogy a már említett alkotói szerződést köt.

Határidők:
A jelentkezési lapok és grafikák beküldési határideje: 2012. április 30. hétfő
Eredményhirdetés és ünnepélyes díjkiosztó: 2012. május 25. péntek 18 óra. – ZsurigoWorks, 1136  Budapest, Herzen utca 6.

Az üzletben írásban szavazók között, valamint a ZsurigoWorks Facebook rajongói oldalán szavazók között a három nyertes grafikából készült táskák egyikét kisorsoljuk, a nyertest e-mailben értesítjük.

Szavazás módja:
Kétféleképpen lehet szavazni;
1) Írásban, a ZsurigoWorks egyedi termékek boltjába személyesen ellátogatók számára; az itt átvehető szavazó és értékelő lapokon és a helyszínen megtekinthető összefűzött kollekció alapján, mely az összes beérkezett grafika A4-es formátumban kinyomtatott verzióját tartalmazza.
2) Lájk formájában, a ZsurigoWorks rajongói oldalán 2012 május 1.-től. Külön erre a pályázatra albumot hozunk létre, ahova az összes beérkezett laptop táska grafikai tervét feltöltjük, az alkotó nevével valamint az alkotás címével. A képek alatt látható like szám alapján a három legtöbb lájkot kapott grafika lesz a nyertes.

Szavazás lezárásának időpontja:
Mind a boltban történő, mind a Facebook oldalunkon történő szavazást 2012. május 18.-án este 20 órakor lezárjuk. Az utána érkező szavazatok érvénytelennek minősülnek.

További információ:
Kolozsvári Zsuzsa
zsurigoworks@hotmail.com
06 30 4156041

Forrás: http://www.zsurigoworks.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése