Durex nemzetközi Naked Box kreatív pályázat

Legyél a Durex tervezője! Durex nemzetközi Naked Box kreatív pályázat.

Engedd szabadon fantáziád, öltöztesd fel a Durex Naked Boxot és egy kis szerencsével a Te terved kerül világszerte kedvenc óvszermárkád dobozára. Ezen kívül a legtöbb szavazatot elérő tervek megálmodói menő Durex cuccokkal, készpénzzel, vagy egy vadonatúj iPaddel gazdagodhatnak. Ne habozz sokáig, tervezésre fel!

Ha vannak jó ötleteid, kézügyességed, tudsz bánni a színekkel és formákkal, ha szórakoztat a tervezés, akkor a Durex Naked Box pályázatot Neked találták ki! Látogass el a Durex Naked Box oldalára, ahol a tervezéshez számos eszköz áll rendelkezésedre, amivel kedvedre színezheted, díszítheted, mintákkal láthatod el a még üres óvszerdobozt. Amennyiben egyéb, egyedi elképzelésed van, akkor tervezd meg előre és töltsd fel az oldalra.

A játék menete:
Tervezd meg a Naked Boxodat, majd gyűjtsd a szavazatokat. Oszd meg a művedet Facebookon is, hogy minél több támogatót szerezz.

Ki kerül be a döntőbe? 
Hetente a legtöbb szavazatot kapó dobozterv automatikusan továbbjut a döntőbe. Ezen kívül az a hat pályamű, amely a játék során a legtöbb szavazatot szerezte, szintén bekerül a következő körbe. Így összesen 12 döntős vesz részt a nemzetközi megmérettetésen, ahol szakértő zsűri választja ki, hogy melyik terv kerül a Durex óvszerdobozára.

Több száz Durex nyereményt sorsolunk ki, pólóktól és mobiltelefon tokoktól kezdve a Durex termékekig.

A döntő résztvevőjeként rengeteg díj vár rád, beleértve egy vadonatúj iPadet*, egy évre elegendő óvszert és egy táskát tele Durex termékekkel.

A 12 döntős közül zsűri választja ki a győztes doboztervet, mely aztán világszerte szerepelni fog a Durex dobozokon. További díjként a szerencsés győztes lehetőséget kap arra, hogy a Durex tervezőcégével együttműködve véglegesítse doboztervét.

Emellett
a győztes 2000 fontot is kap

Ragadd meg a lehetőséget és légy Te a Durex tervezője!

A Durex Naked Box pályázatára itt jelentkezhetsz:

 További információk: info@lovesexdurex.hu 

forrás: palyaztok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése