Telenor ház arculattervezési pályázat

A Telenor székházat a dolgozók két évvel ezelőtt vették birtokukba. A beköltözéskor az újdonság varázsa, a vadonatúj épület hangulata, geometrikus vonala letisztult érzést keltett.

A pályázat célja:
Két év után az épületet belaktuk, és felmerült az igény több szín, fiatalos lendület, ugyanakkor meghittség, otthonosság érzete iránt. Az épület belső terének újraálmodását szeretnénk elindítani, amelynek az előfeltétele egy új fiatalos, innovatív koncepció körvonalazása.

Leadási határidő: 2011. augusztus 15. 13 óra

 A pályázattal kapcsolatos igények:
- A belső tér hangulatát pozitívan befolyásoló változtatásokra irányuló javaslatokat, pályaműveket, látványterveket várunk, melyek érinthetik festésre, műalkotások, tárgyak elhelyezésére, épülő elképzeléseket.
- A tervek magukban foglalhatnak bármely kreatív eszközt, amely nem építési engedély köteles.
- A pályaműveknek illeszkedniük kell a Telenor ház már meglévő, jellemző vonásaihoz, elemekhez - mint például bútorok, meglévő dekorációs elemek. Segítségül összeállítottunk egy fényképes dokumentumot.
A meglévő (és dekorációval kiegészítendő / kiegészíthető) elemek: a recepció hátfala, az Auditórium nagyméretű falfestése, aulán végigfutó interaktív LED-fal, az aulában a tárgyalók falán végighúzódó nonfiguratív takarófólia, a meglévő dizájnbútorok, a unitok előterének színkódolása.
- A pályaművek nem tartalmazhatnak a Telenor brand (http://www.telenor.hu) elemeit sértő, konkurens vállalatok image-éhez hasonló színeket, formákat, elemeket.
Azaz, a pályaművek tartalmazhatnak motívumokat a Telenor arculati elemei közül (de ez nem alapfeltétel), de csak az arculati kézikönyv előírásainak megfelelően, torzítás nélkül, meghatározott színekben; illetve nem tartalmazhatják a konkurens vállalatok arculati elemeit (logókat, formákat és nagy felületeken vagy meghatározó motívumként az alapszíneiket).

A pályázat során leadandó dokumentumok:
- Pályázó rövid bemutatkozása
- Jelen briefnek megfelelő pályamű(vek) az alábbiak szerint:
- képekkel illusztrált látványterv(ek)
- szöveges magyarázat és leírás
- Pályamű konkrét megvalósítási terve(i) (kivitelezés ütemezése, xls táblázatban tételesen részletezett költségtervezete, esetlegesen bevonni kívánt alvállalkozók megnevezése)

A pályázat tervezett ütemezése:

Pályázat leadási határideje: 2011. augusztus 15. 13 óra

Pályázat várható elbírálási határideje: 2011. szeptember 5.
Pályázati eredmény kihirdetése: 2011.szeptember 9-ig
Kivitelezési munka megkezdése: Megállapodást követően azonnal

A pályázattal kapcsolatos egyéb információk:
- Örömmel vennénk, ha egy pályázó több pályaművel is indulna (különböző stílust, megvalósíthatósági szintet, megvalósítási költségvetést illetően) ezzel is megkönnyítve feladatunkat, a minél szélesebb körű lehetőségek megvizsgálását illetően.
- Kapcsolattartó: Medveczky Renáta beszerzési szakértő
e-mail: Rmedveczky@telenor.hu
telefon: +36/20-930-3464



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése