“Év SBS fotósa” – fotópályázat horgászoknak

Van egy jó képed? Szeretsz horgászni és sokat járod a természetet? Te is képes vagy rá, tölts fel és NYERJ! Legyél Te az “Év SBS fotósa”!
Az SBS csapata örömmel hirdeti meg nagyszabású fotópályázatát, amely 2011. július 1-től 2012. június 30-ig tart. Ezen időtartam alatt három kategóriában díjazzuk a legjobb fényképeket olvasóink szavazatai alapján!
Az év legjobb fotói mellett díjazzuk minden hónap nyerteseit is! Szavazz a legjobb képekre, és töltsd fel a legszebb fotóidat!


Részvételi feltételek:

I. Kategóriák:
1. Legszebb természetfotó
A képnek része kell, hogy legyen bármilyen horgászvíz, vagy vízi élőhely.
2. Legszebb SBS csalival fogott hal fotója
Ide várjuk azokat a fotókat, amelyek a hal méretétől függetlenül jól sikerültek. A képnek tartalmaznia kell az SBS bármely termékét, amely a www.sbsbojli.hu oldalon található webshopban megtalálható. Ez lehet a hal szájában a nyerő csali, egy dobozos, vödrös vagy zacskós termék, illetve a képen megjelenő horgászon lévő SBS logóval ellátott ruhadarab (sapka, póló stb.)
3. SBS termékről készült fotó
Ebbe a kategóriába várjuk azokat a fotókat, amelyeken olyan SBS termék(ek) jelennek meg, amelyek a www.sbsbojli.hu oldalon található webshopban is megtalálhatóak. A fotón nem szükséges sem halnak, sem horgásznak szerepelnie!

II. A részvétel feltételei:
a. Általános tudnivalók:
A fényképeket minden hónap utolsó napján 00:00 óráig kérjük beküldeni az www.sbsbojli.hu oldalon található feltöltési felületének használatával a következő példa szerint: 2011. július 1. 00:00 órától július 31. 00:00 óráig beküldött fényképek értelemszerűen mind a július havi nyereményjátékban vesznek részt.
A beküldött pályaműnek fekvő kép esetén minimum 1024 pixel szélesnek, álló kép esetében pedig minimum 768 pixelnek kell lennie. A rendszer csak és kizárólag .jpg vagy .jpeg formátumú képeket enged feltölteni a rendszerbe.

Ugyanazon személy természetesen több kategóriában is indulhat, de adott hónapban kategóriánként csak egy fotóval nevezhet!

A játékban és a fotók értékelésében CSAK a www.sbsbojli.hu oldalon regisztrált felhasználók vehetnek részt!
Egy adott fotó csak egy hónapban, és egy kategóriában vehet részt a versenyen, tehát ugyanazon fotóval több hónapon keresztül nem lehet nevezni!

b. Értékelés, eredményhirdetés menete:
A beérkezett képek egyszerre kerülnek közlésre a tárgy hónapot követő hónapban, a www.sbsbojli.hu oldalon. A megjelenést követően az oldalon regisztrált olvasóink kategóriánként szavazhatnak a beküldött pályaművekre. A szavazás a tárgy hónapot követő hónap 1. napjának 00:00 órájától a hónap utolsó napjának 00:00 órájáig tart, majd a nyertesek az ezt követő hónap 1. napján kihirdetésre kerülnek. Az eredmény kihirdetéséig nem közlünk részeredményeket, így az addig leadott szavazatok nem befolyásolják a szavazók véleményét!

A fentiekben leírtak egy konkrét példával szemléltetve: 2011. július hónapban azon játékosok vesznek részt, akik július 1-31. közötti időszakban töltik fel a pályaműveiket. A feltöltött képekre 2011. augusztus 1-31-ig lehet majd leadni a szavazatokat, és a szavazatok összesített eredményeként szeptember 1-én lesz látható mind a három kategória júliusi nyertese!

A szavazás során a szavazóknak nem kötelező minden képet értékelni, azonban ugyanazon képre regisztrációnként csak napi egy szavazatot engedélyez a rendszer.

c. Díjazás:
Havi nyertesek:
Minden hónap egyes kategóriájának az a nyertese, akinek a fotójára a regisztrált felhasználók által az erre a célra kialakított szavazói felületen keresztül a legtöbb szavazat érkezik.
A kategóriák havi nyertesének díja: 20.000 Ft értékű egyszeri vásárlásra jogosító utalvány, amely kizárólag a www.sbsbojli.hu internetes portál webshopjában vásárolható le. A nyertest a regisztráció során megadott adatai alapján fogjuk értesíteni.
(Ha a havi szavazás eredményeként esetleg két vagy több kategóriában is ugyanazon regisztrált az első helyen végzett, akkor azt a kategóriát nyeri meg, ahol az abszolút legtöbb szavazatot kapta, a többi kategóriában pedig a második helyezett kerül az első helyre. Ennek értelmében a pályázatban résztvevő ugyanazon személy adott hónapban csak egy kategóriát nyerhet meg.)

Az “Év SBS fotósa”:
A 12 hónapot felölelő időszak lejártával minden kategória havi nyertese automatikusan részt vesz pályamunkájával az “Év SBS fotósa” versenyen. A képekre addig leadott szavazatok elvesznek, és egy új szavazás keretében szavaznak a regisztráltak minden kategóriában az év legjobb fotóira. Az év egyes kategóriájának az a nyertese, akinek a fotójára a regisztrált felhasználók által az erre a célra kialakított szavazói felületen keresztül a legtöbb szavazat érkezik.
Az adott kategória éves nyertesének díja: 50.000 Ft értékű egyszeri vásárlásra jogosító utalvány, amely kizárólag a www.sbsbojli.hu internetes portál webshopjában vásárolható le. Az nyertest a regisztráció során megadott adatai alapján fogjuk értesíteni.
(Az “Év SBS fotósa” versenyben résztvevő személyek adott évben csak egy kategóriát nyerhetnek meg. Ha a szavazás eredményeként esetleg két vagy több kategóriában is ugyanazon regisztrált az első helyen végzett, akkor azt a kategóriát nyeri meg, ahol az abszolút legtöbb szavazatot kapta, a többi kategóriában pedig a második helyezett kerül az első helyre. Ennek értelmében a pályázatban résztvevő ugyanazon személy az “Év SBS fotósa” csak egy kategóriát nyerhet meg.)

A díjazottak a nyereményüket személyesen vehetik át az SBS Baits in Europe Kft telephelyén, vagy Magyarország területére ingyenes, egyszeri házhoz-szállítást biztosítunk.

III. Egyéb fontos tudnivalók:
A játékban természetesen bármikor, nem csak a beküldés hónapjában készült fényképek részt vehetnek.
Pályázó a nyereményjátékban való részvételéve, a pályázati fotók beküldésével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy a beküldött fotókat az SBS Baits in Europe Kft. szabadon felhasználhatja. Pályázó a részvétellel tudomásul veszi, hogy az általa beküldött fényképek SBS Baits in Europe Kft részéről történő bármilyen felhasználása a pályázó külön értesítése és beleegyezése nélkül történik, ezzel kapcsolatban szerzői díjra nem tarthat igényt. Az SBS Bait in Europe Kft kötelezettséget vállal, hogy a pályázók adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki.
A pályázatra beérkező fotók a feltöltést követően nem képezik az szerző kizárólagos tulajdonát, az SBS Baits in Europe Kft. más célra felhasználhatja, ugyanakkor a felhasználók adatait bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk ki.

A www.sbsbojli.hu oldal üzemeltetői és adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy bármilyen előzetes figyelmeztetés nélkül töröljék a weboldal morálját romboló felhasználókat, kommenteket, vagy fotókat.
A feltöltött fotókkal kapcsolatos bármilyen szerzői vagy személyiségi jogi probléma esetén a felelősséget teljes egészében a fotót feltöltő személy vállalja. Az oldal üzemeltetői, készítői és tulajdonosai a vitákban és a jogi problémák tisztázásában nem vesznek részt. A www.sbsbojli.hu oldalon található fotókért, adatokért, az oldal készítői, üzemeltetői és tulajdonosai nem vállalnak semmilyen felelősséget.
forrás: www.sbsbojli.hu
pályázat: www.sbsbojli.hu/fotopalyazat



.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése