Szeretet, remény, gyógyulás - irodalmi pályázat gyerekeknek

Irodalmi pályázatot hirdet a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány 6-18 éves diákoknak Szeretet, remény, gyógyulás címmel.

A pályázaton bármilyen írásos alkotással részt lehet venni, amely alkalmas a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken kezelés alatt álló gyermekek bátorítására, felvidítására, lelkesítésére.

Beküldési határidő: 2011. október 16.


Pályázhatnak 6-18 éves diákok, bármilyen írásos alkotással, pl. mese, vers, novella, gondolatok a fenti témákról stb. (Az írást még most tanuló gyermekektől szeretettel várjuk a szülők által lejegyzett történeteiket, élményeiket.)

Az írás elkészíthető számítógépen vagy kézzel írott formában, terjedelme maximum három
A4-es oldal (számítógéppel: Times New Roman 12-es betűméret, szimpla sorköz) lehet.
Az írások témája kapcsolódjon a szeretethez, a reményhez vagy orvosokkal, gyógyulással kapcsolatos élményhez. A pályázatra várunk minden olyan alkotást, amely alkalmas a Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéken kezelés alatt álló gyermekek bátorítására, felvidítására, lelkesítésére.

A pályázatok beküldhetők postai úton: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98. vagy elektronikusan a gondolunkratok@gmail.com e-mailcímre. Jelige: "Gondolunk Rátok".

A műhöz külön papíron/file-ban kérjük csatolni a pályázó adatait: név, életkor, iskola neve és címe, felkészítő tanár vagy szülő neve, elérhetősége.

A beérkezett munkákból a legjobbakat szakmai zsűri választja ki, valamint a Gyermek-hematológiai-onkológiai Tanszéken éppen kezelés alatt álló gyermekek is megválasztják a kedvencüket. Az eredményhirdetésről minden pályázót e-mailben vagy levélben értesítünk, s korcsoportonként a legjobb alkotásokat értékes nyereményekkel díjazzuk.

A pályázat lezárását követően minden írást elolvashatnak az Alapítvány weboldalán: http://www.leukemiasgyermekekert.hu.

További információk: Ácsné Engi Mónika kórházpedagógus, tel.: 06-52/411-600/55546 mellék, e-mail: gondolunkratok@gmail.com .


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése