A káptalani épület arcai - fotópályázat


Járt már a Duna Múzeum esztergomi épületében? Esetleg nap mint nap elsétál előtte a Kölcsey utcában? Az épület reggeli vagy koraesti arcát kedveli jobban? Mit talál benne érdekesnek, különlegesnek? Mutassa meg most ezt a nagyközönségnek is!

A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében megrendezésre kerülő A káptalani épület titkai című rendezvényéhez kapcsolódva a Duna Múzeum fotópályázatot hirdet.

A pályázatra saját készítésű, a Duna Múzeum épületét vagy annak egy részletét ábrázoló fotókat várunk. Egy pályázó maximum 3 db fotót küldhet be. Pályázni nemcsak frissen készült, hanem régebbi, az épület történetének korábbi szakaszában készült fotókkal is lehet.

Beküldési határidő: 2011. október 1.


Fotópályázat 10-99 éves korig

A képeket elektronikus úton, a info@dunamuzeum.hu címre kérjük beküldeni 2011. október 1-ig, a Tárgy rovatban Fotópályázat megjelöléssel. A kísérő levélben kérjük, adják meg
- a pályázó (alkotó) nevét,
- a pályázó életkorát,
- a kép(ek) címét,
- a kép készítésének dátumát,
- a pályázó elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím vagy postacím).

A képeket a múzeum Facebook oldalán tesszük közzé, ahol október 3-13. között lehet szavazni rájuk. A közönség szavazatai mellett szakértő zsűri is értékeli a műveket. A közönség és a zsűri választása alapján az első 3-3 helyezettet díjazzuk. A díjazott alkotások készítői a rendezvény napján, 2011. október 15-én vehetik át nyereményüket.

További információ:
Bárd Edit
bardedit@dunamuzeum.hu
33/500-250


.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése