III. ORSZÁGOS LOVAS RAJZ – ÉS FOTÓPÁLYÁZAT

Kiíró: Lovas Udvarház, Szedres és a Garay János Általános Iskola, Szekszárd pályázatot hirdet óvodák, általános és középiskolák számára

Beküldési határidő: 2011. április 10.

A pályázat tárgya: lovakkal, a lovak gondozásával, lovaglással kapcsolatos élmények megörökítése, illusztráció készítése olyan irodalmi alkotáshoz, melynek szereplője ló.






Pályázati feltételek:
a rajzpályázatra A/3 vagy A/4 méretű , bármely technikával készített rajz és festmény, (de lehet batikolás, montázs, vegyes technika is) küldhető. Egy alkotó maximum 2 alkotással pályázhat. Kérjük a pályázókat, hogy ne meglévő alkotások másolatait küldjék be, mert ezeket nem tudjuk értékelni!
a fotópályázatra maximum 5 db papíralapú (min.: 18x24mm-es) vagy digitális(CD-lemezre kiírt, JPEG formátumú) pályázati anyagokat várunk.

Fontos! a rajzok és a fotók hátulján vagy a CD-lemez borítóján jól olvashatóan tüntessék fel az alkotás címét, a pályázó nevét, pontos postai címét, telefonszámát(vagy a szülőét, pedagógusét), osztályát, születési évét, az intézmény nevét, címét, a felkészítő pedagógus nevét /a fotóknál kérjük, hogy a tanár vagy a szülő aláírásával hitelesítse annak önálló elkészítését, eredetiségét!/
A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/ sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza.
Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Díjazás:
- az alkotások kategóriánként kerülnek értékelésre, díjazásra
-az alkotások zsűrizésénél a legfontosabb szempont az eredetiség és a kivitelezés technikai színvonala
- a fődíjakon kívül a zsűri döntése alapján különdíjak is gazdára lelnek
- díjat kapnak a legeredményesebben szereplő óvodák, iskolák is

A pályázat támogatói:
Szekszárd Város Önkormányzata
Elektrolit Kft, Szekszárd

Beküldési határidő: 2011. április 10.

Cím:
Garay János Általános Iskola
7100. Szekszárd, Zrínyi u.78.

A pályázatra beküldött legjobb rajzokat és fotókat folyamatosan feltesszük a http://www.lovasudvarhaz.hu internetes honlapra is.

A pályázaton résztvevőket szeretettel várjuk a kiállítás megnyitására a szedresi Lovas Udvarházba, ahol körülbelül 300 munka kerül bemutatásra!
Időpont: 2011. május 08. 11 óra
A kiállítás augusztus végéig lesz megtekinthető.
További információ: a 30/600-1689-es telefonszámon

Forrás: www.pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése