Keressük Budapest legszebb pontját!

Szállodák, vendéglátóhelyek, utcai kioszkok, múzeumok, üzletek jelentkezését várjuk, hogy kiválaszthassuk Budapest legszebb pontját.

Egy magyar szabadalom alapján létrehozott, turisztikai látványosságoknál alkalmazható fényképező-hálózat első pontjának helyszínére várjuk a pályázók jelentkezését.

A jelentkezések határideje: 2011. április 15.





A shotfromU rendszerrel a turisták olyan nagy felbontású fényképeket tudnak készíteni a mobiltelefonjuk segítségével, amin az idegenforgalmi látványosságon kívül saját maguk is szerepelnek. A pályázóknak egy kisméretű doboz elhelyezését kell biztosítaniuk olyan ponton, aminek közelében gyakran készítenek fényképet a turisták. Ezen kívül elektromos hálózati csatlakozásnak is folyamatosan rendelkezésre kell állnia a helyszínen.

A rendszer egy kiegészítő elemével a fotókból a helyszínen képeslapot is lehet nyomtatni, ennek üzemeltetésére is jelentkezhetnek a pályázók.

A pályázat beadásakor a következő adatokat várjuk:

- a pályázó cég vagy személy neve, telefonos elérhetősége
- a helyszín pontos megjelölése
- milyen idegenforgalmi nevezetességről lehet fényképet készíteni a helyszínről
- a shotfromU doboz elhelyezésére szolgáló épület vagy objektum megjelölése (ennek a pályázó tulajdonában vagy bérleményében kell lenni)
- van-e a helyszínen internet csatlakozási lehetőség
- vállalják-e a levelezőlap nyomtatási rendszer üzemeltetését (számítógép és minimális számítástechnikai ismeret szükséges hozzá)

A pályázat győztesét a shotfromU hálózat üzemeltetőiből álló zsűri választja ki. A győztes helyszínen a nyári idegenforgalmi szezon kezdetére a shotfromU szakemberei telepítik a rendszert.

A győztes pályázó nyilvánosságot kap a shotfromU weboldalán, az idegenforgalmi információs pontokon, szállodákban és városnéző buszokon terjesztett ismertetőn és az első shotfromU pont átadásáról szóló nyomtatott és on-line sajtómegjelenésekben.

Amennyiben a kiválasztott pályázó vállalja a levelezőlap nyomtatási rendszer üzemeltetését, akkor az ebből származó bevétel egy része, külön megállapodás alapján, a pályázót illeti.

A pályázatokat e-mailben várjuk a palyazat@shotfromu.com címre.

Pályázzon a shotfromU rendszer első helyszínére és legyen az Öné Budapest legszebb pontja!

shotfromU (http://www.shotfromu.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése