Bam!, ahogy én szeretem! - plakát- és videópályázat

Pályáztató: Magyar Kerékpárosklub

Beérkezési határideje: 2011. március 30.

Plakát- és minden korosztálynak. Az elmúlt évek alatt nagyon sok emlékezetes Bam! plakát és kisfilm készült, most itt a lehetőség, hogy te is beírd magad a Bam! történelem nagy alakjai közé! A Bam! életforma… Neked mit jelent? Tavaszt, szerelmet, szabadságot, büszkeséget, barátságot, lázadást vagy egészen mást?


A Magyar Kerékpárosklub - a Bringázz a munkába! kampány szervezője - pályázatot hirdet Bam! plakát és videó elkészítésére.

Feladat: Az elmúlt évek alatt nagyon sok emlékezetes Bam! plakát és kisfilm készült, most itt a lehetőség, hogy te is beírd magad a Bam! történelem nagy alakjai közé! A Bam! életforma… Neked mit jelent? Tavaszt, szerelmet, szabadságot, büszkeséget, barátságot, lázadást vagy egészen mást?

Készíts Bam! kampányt népszerűsítő p l a k á t t e r v e t  vag y  v i d e ó t , amiben megmutatod, hogy milyen a Bam!, ahogy te szereted! Készíthetsz plakátot, vagy reklámot, mini-dokumentumfilmet, játékfilmet, animációt - ami kifejezi, hogy miért jó munkába tekerni!
Pályázat beérkezési határideje: 2011. március 30.
Nyeremények kategóriánként:
  • I. díj: Magellan / Merida kerékpár
  • II. díj: 2 fő részére szóló napijegy a szilvásváradi Kalanderdőbe
  • III. díj: BringABag kerékpáros táska
A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkákat a Bam! kampány időtartama alatt több alkalommal kiállítjuk és vetítjük, illetve a kampány teljes ideje alatt a kampány honlapján és internetes tartalommegosztókon népszerűsítjük.

Zsűri: A beérkező pályamunkákat a Bam! nagykövetekből és kreatív szakemberekből álló zsűri bírálja el.

Pályamunkák beadása: A pályamunkákat postán és személyesen lehet beadni.
Cím: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 2.
Csak a pályázatban megadott formátumú, sérülésmentes, a március 30. 17.00 óráig beérkezett pályázatok kerülnek elbírálásra! A beadandó pályamunkát tartalmazó dvdnek tartalmaznia kell a mű címét, a szerző nevét, születési adatait, lakcímét, e-mail címét és telefonszámát.

Formátumok
  • Plakát: DVD-n, A/3-es méret TIF (min. 300 dpi) vagy vektoros Illustrator file, emellett kötelező nézőképnek kisméretű PDF vagy jpg formátum.
  • Videó: DVD-n, maximum 5 perces AVI, Mpeg, .mov formátumban, minimum 720 pixel szélességben. A pályaművet videó, filmes és/vagy számítógépes, illetve bármilyen animációs technikával készítheti a pályázó.
Nevezési díj nincs!

Részvételi feltételek
Jogi és személyi feltételek:
  • Érvényesen pályázhat minden természetes személy, vagy csoport, korosztálytól függetlenül.
Pályamunkák beadásának feltételei:
  • A pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásával pályázhat. A pályázó a pályamunka benyújtásával felelősséget vállal azért, hogy a pályamunka a saját szerzői műve, továbbá felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői, felhasználói illetve személyiségi jogát, a pályamunka közzététele semmilyen jogszabályt nem sért.
  • Egy pályázó maximum 3 plakát és 3 videó pályamunkát adhat be.
  • Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formátumban, a megadott határidőig történő beküldése és a pályázati feltételek elfogadása. A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti.
  • A pályázat beadásával a pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban.
A pályázat kiírója fenntartja a jogot a beérkezett pályamunkák átalakítására, későbbi korlátlan felhasználására.
  • Amennyiben a feltöltött pályamunka részét képezi létező termék vagy létező jogi személy jogilag védett márkajelzése, logója vagy bármely más arculati eleme, a pályázat érvényességének feltétele az adott márka, logó vagy arculati elem jogtulajdonosának írásos hozzájárulása.
  • A pályázat nyerteseit a Magyar Kerékpárosklub által kiválasztott zsűri választja ki. A nyerteseket a megadott címen (lakcím, e-mail) és telefonon legkésőbb április 4-ig értesítjük.
  • A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat feltételeinek megváltoztatására.
Változásokról köteles értesíteni a pályázókat.
Bővebb információ:
Magyar Kerékpárosklub
www.kerekparosklub.hu
www.bam.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése