Alkotói pályázat keramikusoknak

A Budapest Kerámia Kft. művészeti pályázatot hirdet lelkes, fiatal művészpalánták, valamint a szakma neves, már elismert keramikusai számára. A pályázat 1 éven keresztül zajlik, melynek végén megrendezésre kerül a Budapest Kerámia által rendezett kiállítás.

Amatőr és profi kategóriában várjuk a jelentkezők munkáit.

Pályázati határidő: 2013. január 25-től folyamatosan

1. “AMATŐR” kategória

A pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára írtuk ki, akik kerámia-művészettel szeretnek és szeretnének a jövőben foglalkozni, de korukból, ill. eddigi kevesebb tapasztalatukból/tanulmányaikból adódóan még nem tartoznak a szakma ismert művészei körébe, nem kaptak még sok lehetőséget, hogy bemutathassák elképzeléseiket.

A pályázat menete:
A pályázat folyamatos 1 éven át, negyedéves szakaszokra bontva. A jelentkezők minden egyes szakaszban 1-1 alkotást küldhetnek be, melyekre honlapunkon lehet szavazni. Egy-egy háromhavi blokk leteltével lezárjuk az adott szavazást, és új negyedéves időszak kezdődik. A lezárt negyedév legtöbb szavazattal rendelkező pályázója 25.000 Ft értékű nyereményben részesül, melyet üzletünkben vásárolhat le.

Egy évad - 4 pályázati szakasz - leteltével (2013. december végén) az első öt legtöbb szavazatot elnyerő résztvevő a “PROF” kategória elismert keramikusművészeivel közösen állíthatja ki saját műveit a Budapest Kerámia Kft. által rendezett kiállításon. A kategória kiállítói között a szakmai zsűri egy 100.000 Ft értékű fődíjat ítél oda, melyet a nyertes levásárolhat üzletünkben.

A jelentkezés feltételei:
- 1 db fotó beküldése az alkotásról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
- a email tárgymezőbe kérjük beírni: “Pályázat_amatőr_[jelentkező neve]”
- az email törzsszövegébe kérjük beírni: teljes név, életkor, lakcím, telefonszám, e-mail cím, az alkotás megnevezése (pl.”szuflé-tál”), rövid bemutatkozás (opcionális)
- beküldési e-mail cím: hedi.s@bpkeramia.hu
- beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan.

2. ”PROF” kategória

A pályázat leírása:
Ezt a kategóriát azok számára nyitjuk, akik már szakmabeli, rutinos alkotóként tartják magukat számon, de szeretnek és szeretnének a jövőben is megragadni minden lehetőséget, hogy alkotásaik egyre szélesebb körben ismertté váljanak. Emellett egyetértenek elképzelésünkkel, miszerint az új keramikus-generációt kiállítási lehetőséggel is támogatni kell.

A pályázat menete:
A pályázat folyamatosan tart egy éven át és kéthetente mutatunk be egy-egy új alkotót választott munkáival. (A már bemutatott alkotások is folyamatosan láthatók maradnak az oldalon, egészen az év végéig.)

Minden művész max. 3-3 alkotással szerepel, melyekre a honlapunkon lehet szavazni. A szavazók körében legkedveltebb alkotások év végén kiállításra kerülnek, ezzel lehetőséget teremtve az “amatőr” kategória legjobbjainak egy közös, magas-színvonalú bemutatkozásra.

A beküldés:
- fotók beküldése a munkákról online formában (min. 800 x 600 px méretben)
- az email tárgymezőbe kérjük beírni: “Prof_[alkotó neve]”
- az email törzsszövegébe beírni: teljes név, telefonszám, email cím, az alkotás megnevezése
- beküldési cím: hedi.s@bpkeramia.hu
- beküldési időszak: 2013. január 25-től folyamatosan (igény szerint várható megjelenési dátumot előre tudunk egyeztetni)

Egyeztetés és további információ e-mailben vagy telefonon:
Somogyi Hédi
hedi.s@bpkeramia.hu
+36 70 339 01 27
http://bpkeramia.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése