DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktábor

A DUE Médiahálózat és a Vodafone Magyarország közös médiatábor pályázatot hirdet. A fiatal újságíróknak, diákújságíróknak és a média iránt érdeklődő fiataloknak kiírt pályázaton a díjazottak a Vodafone Magyarország támogatásával 20-50 000 forintos kedvezményes táborozási lehetőséget kapnak a DUE Médiahálózat 31. Kommunikációs és Média Szaktáborába.

Beküldési határidő:  2011. május 15.


A táborpályázatra olyan fiatal, nappali tagozaton tanuló 15-25 éves diákok jelentkezését várjuk, akik a sajtómunka alapjait profi, médiában dolgozó szakemberektől kívánják elsajátítani, és szeretnének rész venni a DUE Médiahálózat leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésén.

A DUE Médiahálózat Kommunikációs és Média Szaktáborának ideje: 2011. július 8-17.

A legjobbak 20 000 és 50 000 Ft közötti kedvezményt, az összes pályázó pedig 10 000 Ft kedvezményt kap a tábor teljes árából, a Vodafone Magyarország jóvoltából.

Beküldési határidő: 2011. május 15.

Minden pályázót e-mail-ben értesítünk május végéig.
A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beadni, a DUE Médiahálózat online pályázati feltöltőfelületén.
A pályamunkához szükséges mellékelni egy rövid bemutatkozó levelet is.
A pályázatokat kizárólag magyar nyelven fogadjuk el. A táborpályázatra egyének pályázhatnak, közös munkát nem fogadunk el.

Egy pályázó csak egy kategóriában indulhat, és csak egy pályaművet küldhet be.
A táborpályázat témája minden kategóriában: PORTRÉ
A következő kategóriákban lehet nevezni a táborpályázatra:

1. ÚJSÁGÍRÓ – „Mindenkiben sztorik vannak”
Írás egy emberről vagy egy történetéről, 2-7000 karakter között. A pályázaton cikket és riportot, illetve portrét fogadunk, direkt kérdés-válasz interjút, fiktív, és irodalmi írásokat nem. A környezetedben látott, megismert emberrel folytatott beszélgetésből saját kutatómunkával született írás előnyt élvez. (Nem feltétel, hogy híres ember legyen, csak a történet és a megírás érdekessége számít.) A kategória pályamunkáit .doc formátumban várjuk.

2. RÁDIÓS – „Te is lehetsz az az egy”
A rádiós pályázóktól 5-15 perces időtartamú, bármely rádiós műfajban készített, az adott témát feldolgozó műsorral, magazinnal, riporttal, jegyzettel, interjúval, minihangjátékkal, dokumentumműsorral stb. egyaránt lehet pályázni. Műsorvezetői szöveg nélküli zenés összeállítással azonban nem. A kategória pályamunkáit kizárólag .mp3 formátumban fogadjuk el.

3. FOTÓ – „A portré a lélek tükre”
Az adott témát feldolgozó, kizárólag egyedi fotóval lehet pályázni. 2 évnél nem régebbi felvételeket várunk. A pályamunkákat kizárólag .jpg formátumban fogadjuk el. További megkötések: a kép rövidebb oldala minimum 800, max. 3000 pixel legyen; minden képnek legyen címe; csak fényképezőgéppel készült alkotásokat bírálunk el; manipulált, grafikai elemekkel tarkított kép beküldése a versenyből való kizárást vonja maga után.

4. VIDEÓS – „Egy Arc”
Rövid portréfilm emberről, történetéről, legfeljebb 5 perc terjedelemben, a megadott témában. Zenékhez készített videoklipek, mini játékfilmek nem versenyezhetnek. A pályaműveket kizárólag .avi és .mpeg formátumban fogadjuk el.

Érdeklődés a táborpályázatról a DUE Médiahálózat irodájában:
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
06 1 222 8213
due@due.hu

Forras: palyazatok.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése