Az élet születése, sarjadása - Képzőművészeti és irodalmi pályázat

Képzőművészeti és irodalmi pályázat Az élet születése, sarjadása címmel a Pilisi Alkotó Kaptár Egyesület szabad beadásos alkotói pályázatothirdet a képzőművészetek valamennyi ágában tevékenykedő művészek részére, valamint az irodalom művelői számára vers kategóriában.


A művek személyesen történő beadásának a határideje: 2011. május 13., 14., 15. (péntek, szombat, vasárnap) 10-18 óra között.


Két verset fogadunk el pályázónként. Beadható alkotónként 2 db. műtárgy műfaji és technikai korlátozás nélkül. Az alkotásokat kiállításra kész állapotban kérjük és olyan műveket várunk, amelyek kizárólag erre az alkalomra készültek 2011-ben.

A pályázatot szabad beadásos rendszerben a beadott anyag zsűrizésével rendezzük meg. A legértékesebb műveket díjakkal jutalmazzuk. Az Egyesület elnöksége által felkért független szakmai zsűri által kiválogatott alkotásokat 2011. május 21-én 16 órakor mutatjuk be Pilisvörösváron a Művészetek Házában.
A rendezvényt dr. Czeizel Endre orvosgenetikus, címzetes egyetemi tanár, az orvostudományok doktora nyitja meg.
A pályázatra történő előzetes jelentkezés határideje 2011. május 12. Jelentkezni lehet írásban az egyesület postacímén (2085 Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.), elektronikus levélben () vagy telefonon (26/ 330-802).

A pályázati díj (alkotásonként 2000. forint, versenként 1000. forint) a mű beadásakor fizetendő.
A művek személyesen történő beadásának a határideje: 2011. május 13., 14., 15. (péntek, szombat, vasárnap) 10-18 óra között. Helye: Mű-hely Galéria, Pilisvörösvár, Hunyadi utca 70.

A zsűrizés időpontja: 2011. május 16. 10 óra.

A képzőművészet zsűri elnöke dr. Feledy Balázs művészeti író, jogász.
Az irodalom zsűri elnöke dr. Czeglédi Katalin magyarságkutató, egyetemi tanár.

A zsűri döntéséről 2011. május 16-án adunk tájékoztatást. Az el nem fogadott műveket 22-e után adjuk ki.

A zsűri által odaítélt díjakat a kiállítás ünnepélyes megnyitóján adjuk át. A kiállítást a helyi és a szakmai médiában, körökben népszerűsítjük, ezzel is segítve a kiállító művészek és alkotásaik közönségkapcsolatát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése