VERSILLUSZTRÁCIÓS PÁLYÁZAT

Az Eternus.hu versillusztrációs pályázatot hirdet a költészet világnapja alkalmából. A pályázatra legalább 70 éve elhunyt magyar költők verseinek digitális képi feldolgozásait várjuk. Egy személy tetszőleges számú alkotással pályázhat.

 A pályázat vége: 2013. április 11. (a magyar költészet napja)





Pályázati feltételek:

Csak saját alkotással lehet pályázni.
A képnek tartalmaznia kell a feldolgozott vers címét, szerzőjének nevét, valamint magát a verset vagy egy abból származó idézetet. Alkotóként megjelölheted rajta a saját nevedet is.
Az illusztrációhoz felhasznált képeket neked kell készítened (rajzolnod, fotóznod, festened stb.), vagy szabadon felhasználható forrásból kell hogy származzanak. Ha a képet nem te készítetted, annak forrását is meg kell jelölnöd rajta. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az Interneten talált képek általában nem használhatóak fel szabadon, ha nincsenek másképp megjelölve.

A pályaműveket publikálhatod a saját oldaladon, Facebookon, Google Pluson vagy más fórumon, ahol költészetet kedvelő látogatók is megfordulnak. A kép elérhetőségét az info@eternus.hu címre várjuk.

A pályázat kezdete: 2013. március 21. (a költészet világnapja)
A pályázat vége: 2013. április 11. (a magyar költészet napja)

Az általunk legjobbnak ítélt pályaműveket az Eternus.hu oldalon, valamint Facebook és Google Plus oldalunkon is bemutatjuk. A három legjobb alkotás készítőjének az Eternus társoldala, a Poet.hu 3-3 soron kívüli vers elbírálást ajánl fel, amennyiben saját költeményeit szeretné közzétenni az oldalon.

forrás: http://www.eternus.hu/kolteszetnapja.php

2 megjegyzés: