UTCAI KAJÁK ÉS TE EGY FOTÓN!

Mondják és nem mellesleg mi is úgy gondoljuk, hogy a street food őszinte műfaj. A Street Food Show miatt tavaly szeptember óta különösen figyelünk arra, mit és hogyan eszünk az utcán, hogyan ketchupözzük le a ruhánkat vagy éppen harapunk bele a lehető leghagymásabb gyrosba. Ezeket a pillanatokat sokszor átéljük, és most szeretnénk megörökíteni őket egy különleges utcai kaja fotógyűjteménnyel.

Beküldési határidő: 2013. május5.




Fotópályázatot hirdetünk, ahol csakis az számít, hogy megmutasd, mit és hogyan eszel az utcán. Elnyerheti tetszésünket egy kajától plecsnis ingujj, de azért jobban értékeljük, ha azt is megmutatod, hogy mi miatt kel mosógépbe vágni a ruhát. Annak is örülünk, ha te is látszol a képen, amint harapsz, lenyalod a szád szélét vagy egyszerűen csak az optikába nyomod álmaid utcai kajáját, de hangsúlyozzuk, nem feltétel.

Szubjektivitás ide, szubjektivitás oda, egyedül az fog dönteni, hogy mennyire érezzük - hogy szépen, ködösen fogalmazzunk -: streetesen átszellemültnek a fotódat, amiből küldhetsz többet is, na nem amennyit akarsz, maximum ötöt.
Mindebből az is következik, hogy nem azt nézzük, mennyire fantasztikusan megkomponált alkotással jelentkezel, mennyire vágod, hogy mit jelent a mélységélesség, egyedüli kulcsszó: az őszinteség. Ez pedig nem technika-függő.

A képeket megnézi majd a szerkesztőség, fotósaink, a street foodra kihegyezett Toplista Gasztronómia magazin művészeti vezetője, annak fotósai és meghozzuk a döntést.
Egy valaki fog nyerni, mégpedig egy wellness hétvégét illetve a képet megjelentetjük a fentiekben említett, május 27-én megjelenő magazinban.

Már most mondjuk, ahhoz, hogy ez megtörténhessen, nem árt, hogy a létező legnagyobb felbontásban fotózz, mert ahhoz, hogy egy lapba bekerülj, ez döntő fontosságú.
Amit még nem mondtunk és lényeges:

A képet/képeket május 5-ig várjuk a szerk@diningguide.hu címre (a tárgyba azt írd, hogy ’street’) és amint kapjuk őket, azonnal töltjük föl az erre létrehozott DG facebookos mappába.

forrás: http://www.diningguide.hu/foodshow2013/fotopalyazat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése