ENIGMÁK ANTOLÓGIA PÁLYÁZAT

Az ÉDEN MŰVÉSZETI HÁLÓZAT és A TANÍTVÁNYI LÁNCOLAT IRODALMI MŰHELY közös pályázatot hirdet a két fél összefogásával megjelenő Enigmák című antológiában való szereplésre!

Beküldési határidő: 2013. április 30.



ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

A kötet egy független kiadó gondozásában jelenik meg. Megjelenését követően kapható lesz Budapesten, az Írók Boltjában, az Anima könyvnagykereskedés hálózatában és annak partnereinél, de akár a résztvevő szerveződéseken keresztül, vagy a Bookline.hu-tól megrendelve is.

A megjelenés tényéről, a könyv beltartalmának értékeléséről neves folyóiratok, magazinok fognak bemutató cikket közölni.
A kötet várható megjelenési ideje: 2013. június közepe.
A megjelenés tényét könyvbemutatóval, felolvasással ünneplejük, melynek megrendezésére várhatóan Budapesten, a Spinozóa Színház télikertéjében kerül sor.

PÁLYÁZATI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:

Beküldési határidő: 2013. április 30.
Mennyiségi megkötés, beküldési cím:
Minimum három, maximum hat olyan művet (vers vagy próza) kérünk tőled, melyek szerinted alkalmasak egy ilyen fajta kiadványban való megjelenésre. A pályaműveket az enigmakantologia@gmail.com email címre várjuk. Beküldött anyagaidból egy független szakértőkből álló társaság választja ki azt az egyet (vagy kiemelkedő színvonal esetén akár többet is!), amelyik a kiadványban szerepelni fog.

Terjedelmi és formai megkötés: Egy-egy írásmű maximális terjedele versek és prózák esetében egyaránt hat A/5-ös oldal lehet. Az anyagokat Times New Roman betűtípussal, 12-es betűméretezéssel kérjük. Egyéb formai követelmények szempontjából (sortávolság, margók) a word alapbeállításai tekinthetőek érvényesnek.

Nevezés: A pályázaton való részvétel ingyenes, a kötetbe bekerült szerzőktől viszont hozzájárulási díjat kérünk, melynek összege a következőkből tevődik össze: a zsűri tisztelet díja, szerkesztési díj, tördelési díj, lektorálás, borító tervezés, postaköltség. Ennek együttes összege egy szerzőre bontva 3000 Ft. A hozzájárulási díj befizetéséért cserébe egy példány illeti a szerzőt az elkészült anyagból. Minden további példány megrendelése 2000 Ft-ért lehetséges. A befizetéseket banki átutalással lehet rendezni a következő számlaszámra:
Buhalla Gyöngyi: CIB bank, számlaszám: 10700622-62749343-51100005.

Eredményhirdetés: Mivel az értékelés folyamatos lesz, a beküldési határidő letelte után néhány nappal már kihirdetjük a nyerteseket.

A pályázat facebook oldala:
http://www.facebook.com/events/431136620304089/

forrás: http://comitatusfolyoirat.blogspot.hu/2013/03/enigmak-antologia-palyazat.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése