SZABADNAPLÓ - A Litera naplópályázata

A Litera Szabadnapló címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!
A Netnapló 10 éve a Litera egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rovata.

Mostani pályázatunkkal a napló új formáját szeretnénk a Literán meghonosítani. Lehetőséget kínálunk minden, a naplóíráshoz kedvet érző tollforgatónak, hogy megcsillantsa tehetségét, megossza gondolatait az olvasókkal.

A pályázatra egy 2 flekk (kb. 3000 karakter) terjedelmű próbanaplót kell beküldeni, bármely napról. A próbanaplókat a szerkesztőség tagjai bírálják el. Havonta egy alkalommal hoznak döntést arról, mely pályázó nyer jogot egész hetes Litera-napló írására.

A pályázat meghirdetésétől folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. A szerkesztőség minden hónap elején dönt, hogy abban a hónapban ki ír egy héten át naplót oldalunkon.

Év végén az egyes naplók közül nyilvános szavazással választjuk ki a legjobbat, amelyet díjazunk.


A pályázat feltételei
A próbanapló terjedelme: kb. 3000 karakter
Beküldési határidő: folyamatos - de kérjük, minden hónap utolsó napjáig érkezzenek be a következő hónapra szánt jelentkezések
Döntések: hónap elején
Kérjük, a Litera emailcímére küldjék: litera@litera.hu
Az email tárgya legyen: Litera - naplópályázat
Eredményhirdetés és díjátadás: 2012. december 30-án, a Litera előszilveszteri partiján

Kérjük, jelentkezésüket a saját nevükön küldjék!
Előnyt jelent, ha valaki egy mondatban megfogalmazza, naplójának milyen témát választott (pl. egy szerkesztőség hétköznapjai, egyetemi élet, budapesti éjszaka, egy hét a gyárban, jegyzetek a könyvtárból, gasztronapló).
A pályázatban részt vehet az is, aki már írt naplót a Literára.
http://www.litera.hu

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése