Hagyományok Háza - logó és kampány pályázat

2012-ben éppen 40 éve lesz, hogy egy maroknyi fiatal elindította Budapesten a táncházmozgalmat, amelyhez csatlakozott a kézművesek Nomád Nemzedéke. Ma százon felül van az országban működő táncegyüttesek és zenekarok száma, alapfokú művészeti iskoláktól egyetemekig, OKJ-s képzésektől szabadidős tanfolyamokig oktatják a népzenét, a néptáncot, a kézműves mesterségeink fortélyait. A Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület az OTP Együttható programjának támogatásával országos kampányt indít azzal a céllal, hogy a széles társadalom figyelmét ráirányítsa a népi kultúra XXI. században élő formáira.
  
A pályázat
A Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület a népi kultúra XXI. században élő formáinak népszerűsítését célzó kampányt indít. Ez alkalomból írunk ki pályázatot 
  • a kampány logójának megtervezésére, 
  • a kampány szlogenjének megírására
  • 15-30 mp kampányszignál elkészítésére.
A pályázatra egyben, vagy csak egyes elemeire külön-külön is lehet pályázni. Mindegyik esetben előnyt élveznek azok a pályázók, akiknek sikerül olyan pályaműveket készíteniük, amelyekből egyértelműen látszik a kapcsolat a magyar népi hagyományokkal, ám mindezt a ma szellemiségének megfelelően mutatják meg. 

A pályázat határideje: 2012. március 10.


Pályázati feltétel
A pályázaton belföldi vagy határon túli magánszemélyek indulhatnak. Egy induló pályázati elemenként maximum három munkával indulhat.

Díjazás
A pályázat összdíjazása 150 ezer Ft, amelyet a beérkezett anyagoktól függően fog a zsűri szétosztani. Elemenként egy pályázatot díjazunk.

Beküldési határidő:
2012. március 10.

A zsűri
A pályázatokat az egyesület elnöksége által felkért szakmai zsűri fogja elbírálni.

A pályázati anyag leadása:
A pályázati anyagokat az elbíráláshoz max. 500 KB terjedelemben kérjük elküldeni a hhbk@hagyomanyokhaza.hu címre. A vektoros/nagyfelbontású logót, ill. a wav fájlt csak a nyertesektől fogjuk kérni.

bővebben: http://www.hagyomanyokhaza.hu/page/10896/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése