A FISZ alkotói pályázatot hirdet

A Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) ebben az évben is meghirdeti alkotói pályázatát. A pályázatra 35. életévüket be nem töltött alkotók jelentkezhetnek. Műfaji megkötés nincs. A pályázatra a FISZ kötettel még nem rendelkező szerzők kéziratait is várja.

Pályázni levélben elküldött kötetnyi terjedelmű (próza esetén minimum 160 000, maximum 400 000, vers esetén minimum 25 000 leütésnyi) kézirattal lehet. A pályázati munkákat kizárólag postai úton fogadjuk a FISZ címén: 1397 Budapest, Pf. 546. A kézirat mellett a szerző elérhetőségeit (postacím, emailcím, telefonszám) is tartalmazó önéletrajza és a nevezési díj befizetését igazoló csekk másolata is szükséges.

A pályázatok postára adásának és a nevezési díj befizetésének határideje: 2012. április 15.
Nevezési díj: 3000 Ft/pályázat, melyet postai utalványon vagy banki átutalással a FISZ számlaszámára kell átutalni (Budapest Bank 10102086-33859500-00000007). Átutalásnál a közlemény rovatban mindenképp fel kell tüntetni a pályázó lakcímét, és azt, hogy "nevezési díj".

A beérkező pályaműveket a FISZ sorozatszerkesztői neves irodalmárokkal közösen bírálják el.
Az eredményhirdetésre a FISZ éves szakmai és alkotótáborában kerül sor Visegrádon (2012. június 21-23.). A legjobb kéziratok szerzői meghívást nyernek az eredményhirdetést követő, komoly szakmai közönség előtt lezajló felolvasóestre, valamint válogatást kapnak a FISZ eddig megjelent könyveiből. Amennyiben megfelelő színvonalú kéziratok érkeznek be, a FISZ a nevezési díjakból befolyt összeget a legjobb helyezést elérő kötetek megjelentetésére kívánja felhasználni.

A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy - minőségi okokból - egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg és nem küldenek vissza, kivéve, ha a pályázó felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot mellékel. Amennyiben a pályázó valótlan személyes adatokkal (álnéven pályázni természetesen megengedett), vagy nem saját kézirattal pályázik, az a pályázatból történő azonnali kizárását vonja maga után.

http://www.irok.hu/

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése