Légy kreatív! telefonhátlapok és egyéb digitális kiegészítők tervezése pályázat

Légy kreatív! Telefonhátlapok és egyéb digitális kiegészítők tervezése. Tervezd meg saját hátlapod! Művészeti pályázat, kreatív fiataloknak! Egy lehetőség, amellyel kibontakoztathatod kreativitásod, határok nélkül, a döntés a Tiéd! A pályázat célja, hogy egyedi tervek szülessenek, és ezzel felhívjuk a figyelmet a digitális forradalom előnyeire, és meglovagoljuk az okos telefonok piacának újabb hullámát!

Pályázati határidő: 2013. január 1.

A NEATO-DIGITAL KFT. a beérkezett tervekből a legjobbat választja ki és díjazza.

A legjobb pályázó 200. 000 Ft jutalmat kap!

Közönségdíj: 50. 000 Ft

Facebook oldalunkon a legjobb pályaműveket szavazásra bocsájtjuk, így a legtöbb szavazatot kapott tervet közönségdíjas kategóriában jutalmazzuk.

A pályázat anyagának benyújtási módja: Lásd a letölthető dokumentumban!

Weboldalunkat és termékeinket megtekintheted: www.caseido.com

Az eseményeket Facebook oldalunkon követheted!

Versenyszabályzat Tájékoztató

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. Amennyiben egy résztvevő bele akarja venni pályaművébe egy más eredetű (azaz harmadik fél tulajdonát képező) mű egészét vagy részét, akkor a Neato-Digital KFt. felé a pályaművel együtt meg kell küldeni a tulajdonos, illetve a harmadik felet képviselő ügynökség írásos engedélyét az illető mű jogdíjmentes és világszerte érvényes felhasználhatóságáról. A pályaművek a Neato-Digital Kft. tulajdonába kerülnek, amely fenntartja használatuk jogát.

Nem megfelelő természetű képeket, amelyek árthatnak a caseido márkának, visszautasítunk. A Neato-Digital Kft. fenntartja a jogot bármilyen nem megfelelőnek ítélt pályamű diszkvalifikálására.

A pályázati anyag leadásával egyidejűleg a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a NEATO-DIGITAL Kft. a pályázati anyagát korlátlanul felhasználja.

A részvétel a Neato-Digital Kft. pályázatán magában foglalja a fenti szabályok teljes és feltétlen elfogadását, illetve a lemondást bármilyen igény támasztásáról a Neato-Digital Kft.-vel szemben.

Amit várunk:
Tervezz igazán egyedülálló I pad/I phone hátlapot a saját ízlésednek megfelelően, nincs kikötés!
3 db hátlap (I pad, I phone 4 és 5) illetve egy I phone 4 kétoldalas védőtok terve, azaz minimum 1, maximum 2 féle terv, de mind a négy készülék méretére ráigazítva
Legyél te a legjobb!

Pályázati határidő, leadás:
A pályázati anyagok leadási határideje 2013. január 1.
Eredményhirdetés 2013. január 15.
A pályaműveket erre a címre várjuk: palyazat@caseido.com a pályázó alábbi adataival: név, születési év, elérhetőség, melyik intézmény hallgatója
Érdeklődni ezen a címen lehet: palyazat@caseido.com

A versenyre csak saját művek nyújthatók be. A pályamű leadásával a résztvevő garantálja, hogy nem használt fel más eredetű művet. Amennyiben egy résztvevő bele akarja venni pályaművébe egy más eredetű (azaz harmadik fél tulajdonát képező) mű egészét vagy részét, akkor a Neato-Digital KFt. felé a pályaművel együtt meg kell küldeni a tulajdonos, illetve a harmadik felet képviselő ügynökség írásos engedélyét az illető mű jogdíjmentes és világszerte érvényes felhasználhatóságáról. A pályaművek a Neato-Digital Kft. tulajdonába kerülnek, amely fenntartja használatuk jogát. Nem megfelelő természetű képeket, amelyek árthatnak a caseido márkának, visszautasítunk. A Neato-Digital Kft. fenntartja a jogot bármilyen nem megfelelőnek ítélt pályamű diszkvalifikálására. A pályázati anyag leadásával egyidejűleg a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a NEATO-DIGITAL Kft. a pályázati anyagát korlátlanul felhasználja. A részvétel a Neato-Digital Kft. pályázatán magában foglalja a fenti szabályok teljes és feltétlen elfogadását, illetve a lemondást bármilyen igény támasztásáról a Neato-Digital Kft.-vel szemben.

A pályázat anyagának benyújtási módja: Lásd a letölthető dokumentumban!

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás

Bővebben: www.caseido.com

forrás: palyazatok.org

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése