Kamionmentő dekor pályázat!

A Von-Truck Kft. ezúton nyilvános pályázatot hirdet kamionmentőjének teljes dekorációs tervezésére.

A pályázat nyílt, várunk minden olyan grafikai tervezésben kreatív, természetes vagy jogi személyt foglalkozástól, kortól, nemtől, állampolgárságtól. lakóhelytől függetlenül, aki merész gondolkodású és elképzeléseinket valóra váltja.


Profik és amatőrök egyaránt pályázhatnak, de a pályázók kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásukkal pályázhatnak.


Pályázati határidő: 2012. november 30.


Egy pályázó több pályamunkával is indulhat.

Feltételek:

Teljes dekorációs terv készítése mind a fülke, mind a felépítmény tekintetében, egy egységben gondolkodva.
A tervnek tartalmaznia kell a festés, matricázás és feliratok látványterveit a jármű minden oldaláról.
Az új dizájn kettős feladatot lásson el.
  1. Látványos reklámhordozó felület kialakítása! Truck Center Pécs / Truck Center Győr, webcím (www.truck-center.hu) , telefonszám feltüntetése.
  2. Biztonságtechnikailag a jármű üzeméből fakadóan /éjszakai mentés, balesetnél közreműködés, vontatás, stb./ rendkívül figyelemfelkeltő, karakteres színvilág kialakítása, fénytechnikai elemek bevonásával /fényvisszaverő prizmák, csíkok, stb./
A járművön ezen felül szeretnénk hangsúlyozni klasszikus és robosztus mivoltát is, tehát megengedett króm és rozsdamentes elemek megjelenése /pl. krómmatrica, rozsdamentes, krómozott acél elemek,…/.
Az érvényes pályázat feltétele a www.truck-center.hu oldalon történő Dekor pályázati regisztráció. Ennek célja a pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdések, problémák megválaszolásának megkönnyítése egy külön erre a célra létrehozott Fórumon keresztül, valamint anyagok letöltése és kapcsolattartás. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, csak és kizárólag a nyertes azonosítására és kapcsolattartásra használjuk, azokat 3. személynek nem adjuk ki.

A képgalériában a jármű eredeti, felújítás előtti állapotáról található és letölthető képek segítik a tervezést, de a felújítás előtti dekorációt nem kell figyelembe venni.


A felújítás óta annyi módosítás történt, hogy a jármű elejére rozsdamentes vadrács került, valamint a tetőn helyet kapott szintén rozsdamentes anyagból egy lámpasor tartó.


Tervezési és beadási határidő: 2012. november 30.


A tervek formátuma a ma használatos tervezőprogramok formátuma és fájlkiterjesztése legyen. A fényezéshez, valamint a nyomdai munkákhoz a végleges/valós/ színkódokat egyeztetjük a nyertessel. (Panton, CMYK, RGB) 


Az elkészült látványterveket 2 féle módon lehet benyújtani a fenti határidőig:

  1. Levélben az info@truck-center.hu  címre kérjük elküldeni, lehetőleg csomagfájlba tömörített formátumban, „Kamionmentő dekoráció pályázat” tárgyú üzenetben. A levélben a pályázónak fel kell tüntetni nevét, lakcímét, hogy a pályázót egyértelműen azonosítani tudjuk.
  2. Amennyiben a pályamunka mérete tömörített formátumban meghaladja az 5 Mb-ot, akkor az info@truck-center.hu  címre kell ezt jelezni „Kamionmentő dekoráció pályázat” tárgyú üzenetben, ami szintén tartalmazza a pályázó nevét és lakcímét, valamint a pályamű tömörített méretét.  Ezt követően szerverünkön tárhelyet biztosítunk a pályamű FTP feltöltéséhez, aminek részleteiről és a hozzáférésről emailben tájékoztatást küldünk.
Az elkészült pályamunkák elbírálását követően a nyertes nevének közzététele honlapunkon 2012.december 14-én lesz.

A nyertest természetesen emailben is értesítjük, valamint személyes találkozóra kerül sor a tervek megvalósítását illetően.


A győztesnek a Von-Truck Kft. a nyertes pályamű elkészítéséért

80.000.- Ft
jutalmat ajánl fel.

Nevét feltünteti honlapjának „Kamionmentés” menüjében, ahol a jármű is bemutatásra kerül megújult formájában, valamint magán a járművön is feltüntetésre kerül a designer neve.


A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a különböző pályamunkákban felmerülő, számára tetszetős látványelemeket felhasználja, ill. a győztes segítségével az új design-ba bevonja. Természetesen ezen elemek ötletgazdáit külön díjazásban részesíti.


Várjuk a kérdéseket, kéréseket, pályamunkákat!


Mindenkinek jó tervezést és versengést kívánunk!

www.truck-center.hu

forrás: mke.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése