Kreatívok harca

Kreatívok harca
A kávé nem csak fekete, a papír nem csak fehér


Az alkotás

Kávéval indítod a napod, imádod a színét, az illatát és az ízét? Ha szavakkal már nem tudod kifejezni rajongásodat, alkoss belőle valami izgalmasat!


Várjuk művészeti iskolák hallgatói, ügynökségek, és autonóm alkotók munkáit a Papyrus és a NESCAFÉ Dolce Gusto közös Kreatívok harca pályázatára.


Pályázati határidő:
2012. november 30.


Dolgozz a Papyrus Hungária Zrt. kreatív papírjaira szabadkézzel, vagy grafikai programmal. Ha kézzel rajzolnál, papírmintáidat a játékba való regisztrációt követően a PapyrusŸ, Cash&Carry raktáráruházában (1139. Budapest, Forgách u. 9/b.) veheted át. Ha a számítógépeden terveznél inkább, töltsd le a Neked legjobban tetsző papírmintát egyetlen kattintással, és már alkothatsz is.


Játssz velünk és nyerd meg a főnyereményt, egy NESCAFÉŸ Dolce GustoŸ Agatha Ruiz de la Prada Dots gépet.


A lényeg, hogy valami izgalmasat és egyedit alkoss. Nem csak egy, hanem több ötleted is van? Válaszd ki a legjobb képeidet, és töltsd fel őket a Papyrus Hungária Zrt. Facebook oldalára!


Érdemes játszanod, mert a kategóriánként 10 legtöbb szavazatot kapott alkotás nemzetközi zsűrink elé kerül, melynek elnöke, a híres spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada. A megnyerhető design kávégépet maga Agatha tervezte, és minden bizonnyal a múzsáddá válik majd. Játssz, hogy a Tiéd lehessen a főnyeremény, akár egész évre elegendő kávékapszulával!


A szavazás

Győzd meg ismerőseidet, hogy Te vagy a legjobb, és söpörd be az elismeréseket szavazatok formájában, a NESCAFÉŸ Dolce GustoŸ Facebook oldalán.

A szavazatok többet érnek, mint gondolnád, hiszen a szavazók hetente értékes ajándékokkal lehetnek gazdagabbak.

A legszerencsésebb voksoló hazaviheti a híres spanyol divattervező, Agatha Ruiz de la Prada tervezte NESCAFÉŸ Dolce GustoŸ Dots kávégépet, amely minden bizonnyal a konyha díszévé válik majd.

Heti nyereményeink között összesen 100 doboz kapszula vár gazdára, legújabb, bársonyos ízeinkből, de kisorsolunk még 50 darab NESCAFÉŸ Dolce GustoŸ Latte Macchiato-s pohárkészletet, 5000 Ft értékű PapyrusŸ vásárlási utalványokat, és gyönyörű Agatha Ruiz de la Prada füzeteket is.


A PapyrusŸ és a NESCAFÉŸ Dolce GustoŸközös Kreatívok harca játéka 2012. október 1-étől, 2012. november 30-án, éjfélig tart.

További részletek a Papyrus Hungária Zrt. Facebook oldalán (
http://www.facebook.com/papyrushungaria).

forrás: pafi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése