Légy részese egy bestsellernek!

A konyviro.com és B.D.Mitterpach pályázatot hirdet a
Decemberi napló c. naplóregény aktuális naplóbejegyzésének megírására, mindhárom főhőshöz.

Volt már saját publikációd?
Esetleg csak a gondolattal játszadoztál?
Most lehetőséget kínálunk mindenkinek, aki:
elég bátor, hogy megpróbálja
elég kreatív, hogy kitalálja
és elég ügyes, hogy szavakba öntse gondolatait.

A pályázat folyamatos.

Kedves Irodalmi kalandorok!

B.D.Mitterpach és a konyviro.com antológia pályázatot hirdet!

Naplóregény keretében nyújtunk fantasztikus lehetőséget azoknak, akik kedvet éreznek magukban írói képességeik kibontakoztatására és bemutatására. Kihagyhatatlan lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik csak szárnypróbálgatók, vagy csak a megfelelő lehetőségre vártak, és azoknak is, akik részesei szeretnének lenni egy izgalmas, közösség által formált regény elkészítésének.

Beküldött írásod népszerűsége csak rajtad múlik!

Pályázati díj nincs! Kötelező könyvvásárlás nincs! Teljesen díjtalanul küldheted be írásaid és a kötetbe való bekerülés esetén sem kell fizetned!

Nincs más dolgod, mint regisztrálni és beküldeni az adott pályázati anyagot! Írásod annál sikeresebb, minél több embernek tetszik, és ezt jelzik is a „tetszik” vagy „like” gomb megnyomásával!!

A pályázati határidő: folyamatos

aktuális pályázati kiírás: Decemberi napló - december 06. bejegyzés - 2012 november 15-től 2012 november 28-ig

Ezen az oldalon kedvedre formálhatod -a megadott feltételek mellett- három főhős (vagy akár csak az egyik) történetét, karakterét.

Pályázatunk célja egy naplóregény készítése, de nem a szokványos módon. Lehetőséget szeretnénk kínálni mindenkinek, ennek a megírására.

A történet decemberben kezdődik és naponta új bejegyzésekkel gazdagítják a szereplők az eseményeket. És, hogy mi a történet? Nos, ez vár rátok. Egy szimpatikus szereplő, szimpatikus napjának eseményeit, gondolatait kell papírra vetni és pályázni. A nyertes pályázatok bekerülnek a regénybe, ami nyomtatásban is megjelenik.

Mi adjuk a regény három különböző karakterének jellemvonásait és a három szereplő első két naplóbejegyzését. Az oldalon feltöltésre került a naplóregény három különálló főszereplőjének rövid jellemrajza és mind a három személy első két naplóbejegyzése. A kiírt pályázati anyagok beérkezési, feltöltési határideje az oldalon mindig megtalálható. A pályázati idő lezárultával az adott idő alatt legtöbb szavazatot kapott pályamunkák közül - főszálanként 5-5 - a szerkesztő dönti el melyek a regény folytatásai. A többi beküldött, nem nyertes történetek, ha mondandójában és stílusában is helytálló, ismét beküldésre kerülhetnek.

Ez a naplóregény három különböző ember decemberi naplója. A három történet naponként jelenik meg egymást követve, párhuzamba állítva a három személy elbeszélését. Pályázni mindig csak a kiírt napló-dátumra lehet általában mind a három főhőshöz. Egy pályázó több pályamunkát is feltölthet, külön-külön, akár egy, akár több szereplőhöz.

Tehát van 3 főhősünk, akik december 1-től december 31ig naplót ír. Mindhárom szereplőnek feltöltöttük a rövid jellemrajzát és az első két napló-bejegyzését. (Bonsai-dec.1, Peer Albrikt-dec1, Eusebio-dec1, Peer Albrikt-dec.2, Bonsai-dec.2, Eusebio-dec.2). Az oldalon a pályázatokra meghirdetett (pl.dec.3) naplóbejegyzést várjuk mindhárom szereplőhöz. A beküldött írásokat a „tetszik”, „like”ok száma rangsorolja, így a pályázati határidő lejártakor kialakult sorrend első 5-5 folytatása közül választja ki a szerkesztő a nyertes írásokat. Ennek kiválasztása után az oldal újabb pályázatot hirdet a következő naplóbejegyzés megírására. Minél többen osztjátok meg a pályázatokat és beérkezett pályaműveket, annál szélesebb olvasókörhöz jutnak el az írások, vagyis annál több értékes „tetszik” gyűjthető. Így valóban azoknak az íróknak lesz esélyük nyomtatásban is megjelenni, akiknek munkája a legjobban tetszik a közönségnek.

Pályázni mindenki pályázhat. Pályázati díj nincs! A nyertes pályázatok bekerülnek a regénybe, ahol minden fejezet végén megjelenik szerzőjének neve. (ha azt a szerző külön, a szerkesztőhöz írt levelében nem tiltja le). Miután a December 31. napjának is lezárul a pályázata, - tehát a teljes decemberi napló elkészült - kiadásra kerül a regény. Így lehet bárki részese egy izgalmas és közösség által formálható történetnek.

/az előző pályázati kiírás nyertes pályaművei itt találhatóak: http://konyviro.com/decemberi_naplo/utolso /

Web: http://konyviro.com/

Facebook: http://www.facebook.com/konyviro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése